Fuikkis harkkasi ensin.

Ruutu - Hahmotus on edelleen hakusessa ja tarjoaa helposti merkin tuomista, sitten kun siitä kieltää, niin iskee sijaistoiminnot päälle. 2 kolmesta lähetyksestä kuitenkin onnistui. Ekalla kerralla ruudussa oli lelu.

Kaukot - Kaikki vaihdot onnistui puhtaasti. Kävin palkkaamassa vierestä joka liikkeen jälkeen.

Luoksetulon seis ja maahan - Seisominen onnistui taas normaalisti, eikä tarjonnut istumista . Molemmat liikkeet oli nopeita ja napakoita.

Tunnari (iik) - 6 hämyä ja oma epämääräisessä järjestyksessä. Fiukkis odotti 10m päässä ja mä olin lähellä kapuloita. Fiu tuli sopivalla vauhdilla kapuloille, lykkäs kuononsa "pinoon", haistoi oman ja toi epäröimättä.

Liikkeestä istu ja maahan - Tarvitsi vähän apuja kädellä, mutta muuten ok.

Ohjattu nouto & merkki - Merkki on selvästi Fiukun lemppari, lähtee mielellään ja tarjoaa hyvin eri vaihtiksia, jos ei heti ekalla mene oikeaan paikkaan. Noudot oli molemmin puolin suht ok, huomasi, että vähän on unohtunut homma.

Sitten Awa

Luoksetulon seis - Lähetin kiertämään puuta ja lelun heittämisellä pysäytin, onnistui. Seuraavalla kiekalla olin heittävinäni ja Awa pysähtyi kuin seinään, vapautin ja heitin lelun. Tätä tehtiin muutama kerta. Hyvin Awa reagoi .

Kaukot - Otettiin vain istu ja maahan. Maahanmeno on ok, istuminen on taas unohtunut. Lisäsin vähän pökköä pesään ja oli takapalkkana herrrrkku-lihapateeta. 2 kolmesta nousi hyvin.

Merkki - Lähteminen merkille takkusi, mutta itse merkki-asento oli joka kerta oikea.