Paikkamakuu oli ensin listalla, tällä kertaa harkattiin matkaa. Awa ei meinannut millään malttaa olla maassa ja jouduin jo korottamaan aika kiitettävästi ääntä. Awa mietti selvästi: "Ai, mä? Jaha. Hmm... Taitaa mami olla nyt aika tosissaan... Niin siis liikkumatta... Jooo..." Lopulta homma alkoi mennä jakeluun ja saatiin ihan täysmittaisia matkojakin, jei! Istumista otettiin samaan syssyyn, ekalla nousi mukaan, mutta pienen neuvottelun jälkeen Awa ymmärsi että harkka on ihan sama, oli asento mikä hyvänsä.

Seuraavaksi seuraamista, sivulletuloa ja liikkeestä maahanmenoa. Seuraaminen on hyvällä mallilla vapaana ja kytkettynä. Sivulletulo on selvästi parantunut, Awa ei tarvinnut ollenkaan käsiapua. Maahanmeno oli hitaahko, mutta meni kuitenkin =) .

Kaksi luoksetuloa täyspitkältä matkalta. Ensin palasin palkkamaan istumisesta, sitten otin kaksi luoksetuloa. Ensimmäinen oli muuten hyvä, mutta ei istunut perusasentoon. Toisella onnistui kaikki. Vielä lopuksi taas pelkkä istuminen, jättö ja palkka.

Sitten sivulla istumista ja liikkeestä seisomista. Molemmat oli tänään helppoja, voi kun tämä linja jatkuisi :) . No seisominen on ollutkin ok, mutta sivulla istuminen ei. Pitää vaan muistaa harkata tätä jokapaikassa.

Palkkasin nameilla liikkeet ja liikkeiden välissä leikittiin frisbeen kanssa. Frisbee olikin sitten Awan ensimmäinen "ruudusta" haettu esine. Mitään ruutua ei siis varsinaisesti ollut, jätin vain Awan istumaan ja vein esineen noin 15 metrin päähän. Palasin Awan luo ja palkkasin istumisen. Sitten käskin etsiä. Awa lähti hyvin eteenpäin. Nurtsi oli sen verran pitkää, että Awa ei nähnyt frisbeetä vaan etsi sen nenällä ja hyvin löysikin pienen kaarron jälkeen. Awa toi suorinta tietä esineen mulle ja luovutti hyvin - jipii! Tehtiin toinen samanlainen harjoitus, esine vain oli hieman viistosti edessä ja tämäkin onnistui hyvin.

Lopuksi vielä puiden kiertämistä eri suuntiin, molemmilla käsillä erikseen ohjattuna ja sylikääntöjä. Seuraavaksi pitää alkaa kasvattamaan matkaa ja kokeilla vaihtaa harkan järjestystä, että ottaisikin ensin näitä ohjausharkkoja ja sitten vasta tokoa.