Awa on käynyt harkkaamassa muutamaan otteeseen A:ta ja puomia. Karttureina ovat olleet Päivi ja Jossu. Alkaa kontaktit näyttämään jo aika mallikkailta. Sitkeästi jatketaan tätä, jotta se toimisi myös ilman remmmiä. Yritän myös pitää mielessä A:n alastulon, etten olisi aina ihan siinä vieressä vetämässä kädellä Awaa alas, vaan aina silloin tällöin kauempana. Tavoitteena on kuitenkin, että voisin juosta mistä vain ja Awa tulee A:n alas asti.

Tänään kerkesin pitkästä aikaa Awan kanssa juoksemaan. Milloinhan sitä oppii pukeutumaan asianmukaisesti... Aina on vaatetta liikaa päällä. No, ennemmin tietysti niin ;) .

Fiukkis pääsi tekemään esineruutua. Esineinä oli 2 nartsaa ja sukka. Yksi vasemmassa reunassa, toinen oikealla ja kolmas takareunassa. Nartsat heitin ruutua talloessa niin, ettei Fiukku nähnyt niitä ja sukan niin, että näki. Sitten mentiin yhdessä aloituspaikalle ja lähetin Fiun esineelle. Sukkahan sieltä ensin löytyi =) . Sitten lähetin toisen kerran ja kas kummaa, tässä kestikin vähän kauemmin. Fiu kyseli muutaman kerran, että "mitä mun pitikään tehdä??". Hienosti kuitenkin pienen rohkaisun jälkeen lähti uudelleen etsimään. Ihan yht'äkkiä Fiu saikin vainun ja juoksi suoraan takareunan nartsalle, jipii! Viimeinen esine käytiinkin sitten etsimässä yhdessä ja lopetettiin siihen.

Metallikapulaa saivat noutaa vielä molemmat. Tai siis Fiu nouti ja A oli kiinnostunut ;) . Fiukkis lähtee tosi hyvin kapulalle ja tuokin sen nätisti, ei ole enää eroa puukapulan noutamiseen, jiihaa! Awa on hyvin kiinnostunut kapulasta, kun näkee, että mami on aina hurrrjan iloinen, kun Fiukku sen tuo ja Fiukku saa siitä vielä hurrrjasti namia. Että eiköhän sekin ennakkoluulonsa pikkuhiljaa ala unohtamaan.

Lopuksi vielä tunaria. Fiukulle oli 2-3 hämypalikkaa ja se oikea. Hämyt olivat erillään oikeasta. Oikea kapula oli hämyjen edessä tai sivulla, mutta selkeästi erillään. Fiukkis oli lyhyessä narussa, että pystyin puuttumaan, jos hakeutui väärään suuntaan, kuitenkin niin, että vasta ihan viime tipassa puutuin asiaan. Vielä näyttää siltä, ettei lamppu ole syttynyt Fiukun pään päälle, mutta tuntuisi, että oikeaan suuntaan ollaan menossa. Nyt pitää muistaa viedä hämyjä lisää ulos hajustumaan, jotta saan kapuloille selvemmän hajueron.

Tässä vielä kesäfiiliskuva Awasta:

1489299.jpg