Fiuku täytti tänään 6v! Onnittelut myös sisaruksille!

Sitten päivän harkkoihin. Tallottiin ensin esineruutu, 50x20m. Fiukulla oli 5 esinettä takareunalla. Fiuku lähti tosi hyvin etenemään, aikansa pyöri takarajalla ja löysi pallon. Lähetin uudestaan, lähti taas ihan hyvin, mutta takarajalta kaarsi takaisin mun luo, eikä halunnut sitten enää irrota. Fiuku tuntui muutenkin vähän väsähtäneeltä, joten päätettiin antaa sen hengähtää autossa tovi.

Awa pääsi harkkaamaan pitkästä aikaa ruutua myös. Awan ongelma on ollut lelun tuonti mulle asti, lähtee ja etsii hyvin, mutta sitten haluaisi leikkiä lelulla - itsekseen. Missu vei yhden esineen Awan nähden n. 20m päähän. Lähetin ja Awa ampaisikin täysillä lelun suuntaan. Hitsi, nyt tekee taas muisti tepposet - menikö Awa vähän kaarrellen vai miten... Mulla on mielessä vain Awan ilme, kun löysi lelun ja lähti täysillä tuomaan sitä mulle, ilman pienintäkään ajatusta jäädä leikkimään sillä itsekseen!!

Sitten vielä Fiukkis uudelleen. Nyt Missu kävi heiluttelemassa takareunan leluja, ja samalla vei sinne 4 lisälelua. Luulisi nyt johonkin osuvan... Fiuku lähti taas hyvin, mutta tuli takarajalta ilman lelua takaisin. Ja sitten hauveli meni taas täysin lukkoon, eikä osannut lähteä enää uudelleen. Nyt mentiin sitten yhdessä etsimään leluja, kaikki löytyi.

Awa pääsi vielä kokeilemaan viestiä. Kuinkahan käy... Viimeksi ollaan harkattu tätä Päivin kanssa - Awa lähtee aina ihan hyvin, mutta kaartaa muutama metri ennen päätepysäkkiä takaisin mun luo. Silloin Fiuku toimi veturina, ja saatiin homma onnistumaan. 

Nyt kokeiltiin vanhaa kunnon kissanruokaa ;) . Tarkoitus oli tehdä 5 pätkää, eka suht läheltä ja sitten vähän pidentää, jos Awa juoksisi hyvin. Awa lähti hyvin, kaarteli vähän mennessään, ku ei ollut ihan varma hommasta. Meni kuitenkin lopulta Missulle asti. Näpsäkkänä tyttösenä Pupunen kuitenkin nappasi vauhdissa namit Missulta ja lähti omin luvin paluumatkalle. Kaikenkaikkiaan homma meni hyvin, muutama ylimääräinen väli taidettiin juosta ;) . Viimeinen pätkä oli jo tosi hyvä. Selvästi kissanruoka-palkan jälkeinen pätkä oli paras, eli ensi kerralla otetaan kissanruokaa joka käynnille Missun päähän ja mulle vain jotain tylsiä nappeja ;) .