Tulipa pitkästä aikaa harkattua sateessa. Awa ei ollut onneksi millänsäkään, Elli taas onnistui harkkaamaan kahden pienen kuuron välissä, että säästyi kastumiselta =) .

Meillä oli yhdeksän esteen radanpätkä. Lähtö renkaalta, käännös vasemmalle aidalle ja tiukasti vasemmalle putkeen. Putkesta kolmen aidan suora, jonka päässä vinosti aita, joka piti kiertää takaa. Aidan vieressä oli putki, johon piti mennä kauempaan päähän ja siitä suoraan kepeille.

Awa ensin. Alkuun taas otettiin mittaa toisistamme, että jäädäänkö istumaan vai ei - huoh. Awa otti häiriötä ihan kaikesta ja oli kuin olisi istunut muurahaispesässä. Kokeilin joitakin kertoja, mutta ei niin ei. Sitten hain vähän Awan huomiota, eli seurautin Awaa joka suuntaan, aina kun Awa katsoi muualle niin vaihdoin suuntaa - palkkasin Awan kontaktin ottamisesta. Sitten unohdettiin koko tylsä paikalla odottaminen ja lähdettiin lennosta kakkosaidalta.

Putkeen mentiin väärästä päästä, en jäänyt jankkaamaan, vaan jatkoin rataa. Olin suoran "sisäpuolella", eli oli tarkoitus työntää Awa päässä olevan aidan taakse. Kerkesin hyvin suoran päähän, mutta kun olin siirtymässä asemiin, että voisin työntää Awan oikeaan suuntaan, niin mitä Pupunen tekee? Mojauttaa täysillä päin mun polvilumpiota! *Hyräilee: Ei silmiä, ei korrvia, ei häntää laisinkaan...*

Siinä sitten hetken keräiltiin luita kasaan, siirryttiin takaisin alkuun ja eikun suunnitelma B:n kimppuun. Eli siis siirryin turvallisuussyistä ;) juoksemaan ulkoreunaan. Kokeilin myös takaaleikkauksilla. Ulkoreuna toimi kaikkein parhaiten, takareilla olin vähän myöhässä.

Kepeillä kokeilin pitkästä aikaa takareita ja onnistui loistavasti molemmilta puolilta. Muutenkin kepit tuntuu olevan Awasta taas ihan kiva juttu, vauhti on palannut ja asentokin on parempi.

Sitten Elli. Elstun kanssa otin suosiolla heti suunnitelma B:n käyttöön, jokseenkin olin varma, että sisäreuna ei toimisi ;) . Ulkoreuna vain tarkoitti sitä, että pitäisi tehdä sylikääntö. Kokeiltiin useita kertoja vauhdilla & ilman, kerran saatiin homma menemään nappiin =) . Piruuttani kokeilin kuitenkin vielä sisäreunan ja kappas, se toimi! Enpä olisi ikuna uskonut! Enkä taatusti uskaltaisi kisoissa yrittää...

Kun saatiin takaakierto toimimaan jotenkuten, voitiin jatkaa matkaa. Eli putken kauempaan päähän... Niin siis juu... No, siis tollasen hässäkän jälkeen Eltsillä oli vähän kuulo sumentunut ja bongasi putken lähemmän pään - sitkeästi - aina vaan. Sain sitten kyllä Ellin myös sinne oikeaan päähän. Kuljetukset nyt ei vaan ole Ellin juttu ;) ... Mutta harkataan, kyllä se siitä =) .

Näyttelyharkka

Kokeiltiin Awan kanssa, että vieläkö muistaa mitä näytelmäharkoissa ollaan tehty. Alkuun oli aika nihkeätä, vähän höyryveturin vikaa ja levottomuutta, mutta sitten loksahti homma kohilleen ja Awa esitteli aika hienoa ravia. Seisomisen kanssa on vielä töitä - lähinnä että malttaa olla paikallaan. Koplaustakin pitää ehdottomasti harkata.

Paikkamakuuharkka

Awa pääsi vielä paikkamakuuriviin. Asentojen ottaminen oli ok, samoin jääminen. Kävin palkkaamassa useaan otteeseen. Awa oli tosi levoton, pää pyöri taas kuin pöllöllä. Ihan viime hetkellä Awa nousi ylös ja liikkui metrin, mutta meni takaisin maahan mun kauko-ohjauksella. Damn, kuinka pienestä oli kiinni onnistuminen. No, tulipa kokeiltua toosi pitkältä matkalta kauko-maahanmeno ja se sentään onnistui... Lohtu se on pienikin lohtu.