Tokotauko on tehnyt hyvää, Awa ei ole tehnyt kisojensa jälkeen juurikaan yhtään mitään, Fiuku on vähän seuraillut ja paikkamakuuta ollaan kokeiltu. Nyt sitten alkoi viralliset harkat ja tällä kertaa Fiukkis pääsi messiin.

Ensin tehtiin seuraamista häiriöllä. Kesän jäljiltä Fiukun asento on vähän taas haussa, keskityin siis lähinnä asentoon ja sen palkkaamiseen. Kontakti pysyi hyvin, ei juurikaan kiinnostanut ympärillä pyörineet ihmiset.

Sitten hyppynouto vieraalla kapulalla. Tehtiin kaksi onnistunutta hakua, joissa varmistelin takaisinpäin hyppyä, eikä otettu loppuasentoa. Kokeiltiin vielä metallinoutoa, sekin vieraalla kapulalla. Fiuku haki hyvin, ihan vähän touhusi kapulan kanssa ennen tuontia, mutta ei paha. Kokeiltiin lelupalkkaa, eli kun Fiuku olisi tuomassa kapulaa, niin lelu esille ja leikkimään - kapula sai pudota. Ideana, että Fiukulla olisi ajatus, että mun luo kannattaa tulla nopeasti. Homma onnistui, Fiuku vain ei tiputtanut kapulaa kesken matkan, vaan kantoi sen mulle asti hyvin hölmistyneen näköisenä, otin kapulan ja sitten leikittiin lelulla. Toimii se näinkin ;) .

Viimeisenä ruutu. Me ollaan harkattu tätä kosketusalustan kanssa, mutta jotenkin se ei ole mennyt ihan jakeluun, koska Fiuku tarjoaa hyvin helposti joko alustan tai merkkien tuomista... Ruutua ei olla tehty koko kesänä, eli ajattelin, että nyt olisi hyvä hetki testata jotain muutakin tapaa harkata tätä. Kokeiltiin siis lelua ruudussa. Vietiin lelu yhdessä ruutuun, tultiin merkille, virittelin Fiukua ja lähetin. Ensimmäinen onnistui. Tokassa sössin itse ja sain Fiukun epävarmaksi, jolloin ei lähtenyt metriä kauemmas musta, otettiin uusiksi ja nyt onnistui.