Kävin vilaisemassa agikisoja ja siellä sivussa oli lämppäriesteitä. Molemmat hurtat pääsivät "lämmittelemään" niitä, kisoihin ei siis oltu menossa.

Awa teki 4x A:n, kaksi ekaa taas hain tuntumaa ja kaksi viimeistä onnistui hyvin. Kepeillä useita toistoja. Suorat lähestymiset onnistuu hyvin, Awa hakee jo hyvin itse kepeille, mutta pienikin mutka lähestymisessä, niin tarvitsee mun apua ekaan väliin tähtäämisessä. Tämä olikin jo seuraavien harkattavien listalla. Häiriötä oli riittävästi ja yksi koira onnistuikin läpäisemään tutkan. Awa kiersi aidan, koska jäi ihastelemaan yhtä pitkäkarvaista collieta. Noo, toivotaan, että huomisen kisan reuna-aidat hukkaavat taakseen suurimman osan häiriötekijöistä =) . (Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato)

Fiukkis teki keppejä ja hyppyjä. Kepeissä ei ole ongelmia, mutta rimojen ylhäällä pysymisessä oli. Hypyt itsessään oli siistejä ja kaari hyvä, mutta vedättäessä ja vauhdin noustessa rimat lensi. Niin kauan kuin lähettelin Fiukua hypyille tai liikuin muuten suht hitaasti, ei ollut ongelmia. Fiukun eteneminen muutenkin oli hyvää ja keskittynyttä. Tässä sitten pohdin, että pitää muistaa huomenna olla vedättämättä, vaikka sitten muuten onkin aika pakollista liikkua samaan aikaan Fiun kanssa ;) ...