Ruutu: Tehtiin samalla systeemillä kuin aina ennenkin, nyt sain virittelyn ja lähetyksen tehtyä kunnolla. Fiuku ei varastanut, jei!

Metallinouto: Viimeksi Fiuku vähän epäröi tuoda kapulaa, kokeilin myös kotona omalla kapulalla ja kyllä vain, se on unohtunut. Testattiin putki-palkkaa metallin noudossa, eli samaan aikaan kun Fiuku on ottanut kapulan suuhun, niin ohjaankin se putkeen, tarkoituksena, että Fiuku ottaisi kapulan tiukempaan otteeseen ja palkkautuisi suorittaessaan putken. Teoria siis hyvä, mutta käytännössä putki oli niin vetoava, että aina kun käskin Fiukun putkeen, se tiputti niille sijoilleen kapulan ja syöksyi putkeen. Kolmannella yrityksellä kapula oli sen verran matkassa, että tippui putkeen.. Hmm.. pattitilanne ;) . No, sitten vain Fiuku hakemaan se sieltä ja hetken epäröityään hakikin =) . Toistettiin sama, eli kapula valmiiksi putkeen ja Fiuku sitä hakemaan.

Kaukot: Seisominen on vaikeaa! Nyt huomattiin, että Fiuku on tosi kiinni namissa, eli sitä ei saisi olla kummassakaan kädessä. Ja heti kun jätettiin nami pois, niin seisominen oli olevinaan taas ihan uusi juttu Fiukulle, aaarghh... Pitääkin vähän pohtia tähän (taas) uusi strategia.

Paikkamakuu: Kaksi harkkaa, molemmissa lyhyt piilo-aika ja häiriötä. Ekassa viereinen koira nousi ja omistaja palasi koiran luo - tää oli meille pieni testin paikka, Fiukuhan ei jossain vaiheessa kestänyt muita ohjaajia lähellään, jos mä olin piilossa. Sen verran autoin Fiukua, että tulin piilosta esiin ja kehuin rauhallisesti. Fiuku siis pysyi, jeee! Tokassa käskytettiin koirat vuoronperään maahan, oli ihan ok.