Päästiin Awan kanssa testaamaan agin merkeissä Hyvinkään Koiraurheilukeskuksen kuuluisa mattopohja. Oli muuten hyvä =) .

Awan suunnitelma oli lyhyttä harkkaa, sekä ajallisesti että kuviollisesti. Seuraavasta kuviosta tehtiin useita eri versioita.

1986572.jpg

Eka kuvio, nrot: 1, 2, 3, 4 ja 5.

Ensin kokeilin niin, että jäin 2. ja 3. aidan oikealle puolelle. Edelleen putkeen niin, että Awa oli vasemmalla puolella. Putkesta otin Awan taas vasemmalle puolelleni ja lähetin kepeille. Tässä pätkässä ei ollut ongelmia. Hyvin Awa pelasti kolmos-aidan, kun itse otin mutkan aika tiukasti. Sitten sama kuvio niin, että kakkosella tehtiin takaaleikkaus. Uskomatonta kyllä, mutta tämä versio oli vielä toimivampi kuin edellinen =) .

Toka kuvio, nrot: 1, 2, 3 toisinpäin, 4 toisesta päästä ja 5.

Päästiin testaamaan sylkkäriä kakkosen ja kolmosen väliin. Kakkosen jälkeinen haltuunotto vähän levähti, mutta Awa tuli kuitenkin luo. Sylkkäri onnistui hyvin ja myöskin loppu. Kokeilin vielä aikasempaa haltuunottoa, eli ennen kakkos-aitaa ja nyt oli kakkosen jälkeinen kääntökin parempi.

Kolmas kuvio, nrot 6, 7, 3 toisinpäin, 2 toisinpäin ja A

Takaaleikkaus-harkka ja itse takari menikin hyvin, mutta sitten levisi liikaa takarin jälkeinen mutka, ihme ettei Awa kiertänyt ulkokautta viimeistä hyppyä. Työstettiin vielä tokan aidan haltuunottoa ja aikaisempaa lähetystä kolmosaidalle.

Yksittäisiä juttuja

Tehtiin vielä puomi ja keinu muutaman kerran. Aidalla tehtiin takaakiertoja, eli tarkoitus oli käyttää mahdollisimman vähän apuja, niin että Awa saisi itse pohtia pelkästä käskystä että mitä tarkoitan - tää oli aika helppo Awalle =) . Ja sitten sitä A:ta ;) ... Hallissa oli valaistus jotenkin aika osuvasti, niin että A tuntui olevan suorastaan valokeilassa ja kun se nyt sattuu muutenkin olemaan Awan lemppari, niin sieltähän Pupunen löytyi vähän turhan usein... Onneksi ei sentään karannut sinne kesken radan, vaan lähinnä kun harkattiin A:n kontakteja, niin välillä Awa vähän ennakoi käskyjä.

Awalla tuli pieni väsymys puolessa välissä ja pidettiinkin siinä vähän pidempi tauko. Ajattelin jo, että meidän harkat oli sitten siinä. Kokeiltiin kuitenkin vielä ja kah, Awa oli saanut uutta puhtia ja jaksoi loppu-puolikkaankin hienosti, jee! Awan turnaus-kestävyys alkaa siis pikkuhiljaa sittenkin kehittymään =) .