TOKO

Awa pääsi vaihteeksi ihan yksin mukaan ja otettiin tokoa ensin. Hyppyä kokeiltiin pitkästä aikaa - viimeksi ollaan tehty ALO-hyppyä ja nyt pitäisi pikkuhiljaa opetella AVOn hyppyä. Eli ei enää seistä hypyn takana, vaan istutaan. Awa lähtee hypylle hyvin ja koska osaa kaukoina istumisen jne, niin ajattelin, että varmaan on piisofkeik. Hah, oishan mun pitänyt muistaa, ettei Awan kanssa mikään ole . Suurin ongelmahan oli nyt se, että koska Awalle on kerran sanottu, että siellä hypyn takana pitää seistä, niin siellähän ei sitten voi istua. Ei mitenkään. Eikä millään logiikalla. Keskusteltiin tästä sitten pitkään & hartaasti ja Awa lupautui kokeilemaan . Otettiin siis muutama oikein rautalanka-malli ja istuminen alkoi luonnistumaan.

Sitten kapulan hakua. Ensin päästin Awan liikkuvan kapulan perään - lähti ja toi hyvin. Sitten yksi niin, että pidin hetken kaulapannasta kiinni ja kun kapula pysähtyi päästin irti. Awa juoksi kapulalle, mutta sitten jäi päivystämään kapulan päälle, että "whaat?! mitä mun pitikään tehdä..?!". Se osaa kyllä välillä olla niin blondi ... Autoin vähän ja alkoihan se kapula taas nousta.

Seuraaminen oli ok, samoin seisominen paikallaan, kun kiersin ympärillä.

AGI

 

Suurin ongelma oli 2-3, eli keinulta putkeen. Awa hakeutui nrolle 13 tai sitten haltuunoton jälkeen olisi mielellään mennyt kolmos-putken väärin päin. Ensin siis liian lyhyt haltuuotto ja sitten liian pitkä. Korjattiin homma niin, että otin Awan vastaiseen heti keinulta ja käänsin, jonka jälkeen heti koiranpuoleinen käsi lähetti putkeen - jei, toimi! 

Nelos-putkella kokeiltiin sekä lähettämistä ja takaaleikkausta putken & 5-aidan välissä, että vetämistä neloselle ja valssilla puolenvaihtoa nelosen toiselle puolelle, jolloin puolenvaihto putken jälkeen jäi pois. Molemmat oli ihan ok, mutta ehkä kuitenkin kisoissa tekisin ekalla tavalla, koska Awan kanssa yritän välttää pitkiä kuljetuksia - vaikka tässä tapauksessa se olisi ehkä ollut hitusen varmempi...