Aloitettiin jälkikeppi-harkat Fiukun kanssa. Heitin maahan muutaman kepin ja kehoitin Fiukua etsimään. Ensimmäinen keppi löytyi hyvin. Toista piti jo vähän etsiskellä, mutta pienellä avulla sekin löytyi. Pidettiin taukoa ja sitten toistettiin yhdellä kepillä muutaman kerran sama, vähän piti auttaa taas.  Kolmannella kerralla Fiuku alkoi selvästi käyttää nenää enemmän ja keppi löytyi ilman apua. Jätin asian hautumaan =) .

Tein lyhyehkön jäljen vielä pellolle, varmaankin n. 15-20m. Joka askeleelle nami, mutta askelta pidensin vähän. Alussa Fiuku malttoi edetä rauhallisesti, sitten tempo vähän vaihteli. Muutama metri ennen loppua vauhti kasvoi sen verran, että Fiu ohjautui ihan vähän sivuun jäljestä. Fiuku hakeutui kuitenkin hyvin takaisin ja löysi loppupalkan.

Päivän tokokokeilu

Otettiin testimielessä vähän tokoa. Siitä onkin aikaa kun ollaan tehty muuta kuin tunnaria. Tehtiin lyhyt pätkä seuraamista ja jääviä liikkeitä, kaikki oli muistissa hyvin, Fiu oli tosi skarppina. Luoksetulon seisominen onnistui ekalla kerralla, sitten tarjosi maahanmenoa - sain korjattua virheen napakammalla käskyllä. Luoksetulon maahanmeno oli parantunut, epäröintiä ei ollut. Kaukokäskyistä otin maahanmenoa ja istumista, matkaa oli n. 15metriä, molemmat onnistui hyvin.

Fiun fiiliksiä

Fiukun toipuminen on hyvällä mallilla. Onnahtelua tms. on enää satunnaisesti, lihaksia löytyy ja mikä parasta: Fiukun huumorintaju on palannut =) . Ollaan edetty kuntoutuksessa siihen pisteeseen, että Fiukua on lupa pitää irti (yksin), jei! Muuten jatketaan samalla mallilla - uintia, jumppaa ja hierontaa. Rauhallista harkkaa lisätään pikkuhiljaa, että nuppikin saa jumppaa =) .