Awa pääsi vihdoin mukaan joukkue-harkkoihin. Saatiin paljon hyviä vinkkejä ja yritän nyt muistaa mahdollisimman paljon. Niitä saa sitten lisäillä tuonne kommentteihin, jos jotakin oleellista on päässyt unohtumaan ;) .

Eli ensin seuraaminen. Tehtiin käskytettynä lyhyitä pätkiä lelupalkalla. Lelua ja namia olen käyttänyt ehkä 50/50 palkkana, mutta voisi käyttää lelua enemmänkin =) . Lelun avulla saisi oman liikkeen enemmän kisamaiseksi ja sillä saisi myös Awan virettä nostettua. Pätkien välillä olevat leikkituokiot ei tarvitse olla mitään järin isoja, eikä alkuun montaa pätkää peräkkäin, ettei Awa väsähdä. Pätkät menivät hyvin ja olisi tarkoitus pikkuhiljaa lisätä pätkän pituutta.

Sitten hyppy. Nyt Awa pompsahti hyvin myös korkeammalla olevan hypyn. Seisominen oli vähän levoton. Vinkkejä: Enemmän palkkauksia pelkästä hypystä, seisomista harkataan erikseen sekä hypyn kanssa - aina ei tarvitse palata Awan viereen, voi myös kierrellä hypyn alkuperäisellä puolella tai käydä vieressä ja palata, ihan mitä vaan, kunhan se ei ole aina se kisamainen siirtyminen.

Kehääntulotarkastus, luoksepäästävyys ja paikkamakuu otettiin seuraavaksi. Tarkastus meni hyvin, pitää vain olla itse määrätietoinen. Luoksepäästävyys harkattiin tällä kertaa niin, että tuomari lähestyi meitä useamman kerran eripituisilla matkoilla - ensin kääntyi pois metrin säteeltä meisä, sitten puolen metrin ja viimeisellä rapsutti vähän Awaa ja kääntyi pois. Harkka oli hyvä ja Awa pysyi paikallaan ihan kiitettävästi. Paikkamakuu meni ihan hyvin, oltiin ilman kippoa. Istumaannousu tarvitsi kaksi käskyä. Tein muutaman harkan ihan vain istumaannousua ja ne onnistui, sitten vielä yksi lyhyt paikkamakuu, jossa Awa sai palkan maahan.