Miss Vahtivietti iski jälleen. Jo halliin tulo oli eräänlainen järkytys Awa-pienelle... Herzyygeli sentään -> kaksi ihmistä koirineen oli keskellä hallia puuhastelemassa jotain pientä ja hiljaista -- ei meinannut mennä millään Awan jakeluun, ettei se ollut mitään vaarallista. Silmät tapilla vaan vahtas harkkaajia ja asianmukaisesti sitten palautti ne maan pinnalle pienestäkin epäilyttävästä liikkeestä... Huoh Silmänisku...

Hengailtiin Awan kanssa hallin laidalla yli tunti, josta osin oltiin ihan suht rauhallisia ja osin sitten ilmoitettiin kaikille yhdessä ja erikseen, että halli oli sitten Awan omaisuutta Cool.

Tehtiin siinä rauhoittumisen lomassa kaukkareita. Istu-maahan menee jo aika hyvin, ilman käsiapuja, eikä liiku - tosin en ollut kyllä edes kaukana. Kun sain istumisen sujumaan, niin seisominen unohtui, mikä kuitenkin oli ollut Awan vahva liike. No en ressaa, seuraavassa luokassa kuitenkin tarvitaan enemmän istumista kuin seisomista.

Hyppyä tehtiin muutama kerta. Meinasi käydä ylivoimaiseksi koko homma, koska Awalla oli mielestään tärkeämpää tekemistä, kun piti taas vahdata, ettei muut tee mitään sopimatonta... No, lopulta saatiin ihan hyviä hyppyjäkin aikaiseksi.

Kerran mentiin ruutuun. Vietiin lelu yhdessä ja n. 10m päästä lähetin Awan ruutuun. Hyvin meni.

Sitten vielä kapulan hakua. Nää oli päivän parhaatNauru. Awa sai lähteä ensin liikkuvan kapulan perään ja kun kapula oli suussa, niin mä lähdin karkuun. Hieno tuonti. Sitten sai hakea "kuolleen saaliin", haki kuitenkin hyvin senkin.