Mentiin hallille taas ajoissa Fiukun kanssa seuraamaan edellisen ryhmän harkkoja, mutta perillä oli hiljaista ja pimeää... Ryhmän harkat oli näköjään peruttu. Pöh. No käytiin lämppäämässä ja päätettiin ottaa ilo irti tyhjästä hallista.

Ensin tokoa. Tunarissa tehtiin 4 toistoa, puolet kahdella hämyllä ja puolet yhdellä. Nami oli puolessa välissä, jotta vähän taas hidastaisi kapuloille. Oma oli vähän erillään hämyistä. 3 hakua meni oikein ja yhdessä, muistaakseni tokassa haussa toi väärän. Sitten merkkiä. Nyt Fiuku muisti merkin jo paremmin kuin viimeksi ja saatiin useita onnistuneita toistoja. Välillä Fiuku tosin tarjosi edelleen merkin eteen jäämistä.

Sitten agit. Edelleen muita odotellessa tehtiin muutama puomi ja keppejä - vaikka niitä ei pitänyt tehdä, koska oli vain puolikkaina, mutta joku varasti sinne... Ja koska ne nyt meni muutamaan kertaan vahingossa, niin jatkettiin siitä sitten. Eli muutama lähetys niin, että en liikkunut ja Fiukun piti silti mennä loppuun asti - oikein meni =) . Vielä pari kiertokulmaa, näissä Fiuku menee helposti tokaan väliin - unohtunut hommeli, täähän oli aiemminkin vaikeaa, mutta saatiin hyvälle mallille ennen saikkua.

Päivän ohjatut harkat, rata 1:

2119368.jpg

Ainoa ongelmia tuottava kohta oli kakkosen ja kolmosen väli. Fiuku kun bongasi putken melkein kaikilla ohjausmalleilla mitä yritettiin. Eka ajatus oli vekki ykkösen ja kakkosen väliin ja siitä suunta putken ohi kolmoselle, mutta käytännössä Fiuku sai vain paremman linjan putkeen ja sinne viuhahti. Sitten kokeiltiin haltuunottoa ennen kakkosta ja heti kakkosen jälkeen - no, tää nyt ehkä oli toimivin, vaikka tosi kulmikkaalta se tuntui ja edelleen putken vetovoima oli suuri. Viimeiseksi testattiin vielä jaakotus (taijotainsinnepäin), mutta selän taakse jääminen tarkoittaa Fiukulle, että nyt saa vapaasti valita itse ja putkessahan se taas oli.

Rata 2:

2119369.jpg

Vaikeuksia oli alun suoralla ja A:lle & kepeille menossa. Suoraa kokeilin aluksi aitarivin oikealla puolella juosten, mutta melkein joka versiossa tuli joku rima alas. Sitten kokeilin vasenta puolta ja takaria nelosella - toimi paremmin.

A-keppi-kohdassa kokeilin aluksi ulkoreunasta ohjausta, koska halusin testata kepeillemenon tältä puolelta lähetettynä. Kaikki muuten hyvin, mutta A:n sijasta Fiuku löytyi taas putkesta... Otettiin A:lta uusiksi ja kepeillemeno sujui suunnitelman mukaan. Sitten uusiksi sama kohta sisäreunasta ohjaten, eli takaaleikkaus A:lla. Nyt mentiin A:lle hyvin, mutta kepeillemeno epäonnistui. Toistettiin ja nyt Fiuku keksi putken ja menikin sinne A:n sijasta. Vaihdettiin takari 10-aidan etupuolella tehtyyn valssiin ja nyt mentiin kyllä A:lle, mutta 10-aidan rima tippui, koska olin edessä. Aaargh! Lopulta saatiin kohta onnistumaan oikein, mutta kepeillemeno tökki edelleen. Otin isompaa mutkaa kepeille lähetykseen ja johan alkoi oikea väli löytymään.

Molemmilla radoilla: Suorilla kokeilin vedättämistä, ja suurin osa vedätyksistä toimi, eli ei tullut rimat alas ja yhdessä kohtaa vedätys oli jopa parempi vaihtoehto, kuin aiempi yhtämatkaa juokseminen. Sitten pitää muistaa juosta rata loppuun asti, koska nyt hidastin melkein joka kerta loppua kohden ja se aiheutti sitten joko viimeisen riman pudotuksen tai kolahtamisen. Kokeiltiin vielä lähtö-asennon muuttamista istumisesta seisomiseen, koska eka aita on ollut vähän haastava Fiukulle. Näytti paremmalta, eli jatketaan tätä :) .