Harkat alkoivat tänään vähän ikävissä merkeissä, kun kuulin, että Onskulla oli ollut huono aamu. Pasmat meni täysin sekaisin ja keskittymiskyky lensi ikkunasta ulos, mutta koska olin jo matkalla harkkoihin, niin ei tullut mieleen olla menemättä. Onneksi sentään aiotut tokot tajusin jättää suosiolla ohjelmistosta.

Torstain harkkojen ratakuvio oli pohjana suunnittelussa, halusin Fiukun kanssa kokeilla vielä takaaleikkauksella pituus-aita-aita-putki-kohtaa. Eka rata: 

Awa aloitti. Puomi oli kakkosen takana ikävästi tyrkyllä... Ja haltuunotosta huolimatta Awa jatkoi kakkoselta matkaa puomille - ei kuitenkaan mennyt kontaktilta eteenpäin, jos se mitään lohduttaa Kieli ulkona . Kutos-putki aiheutti myös päänvaivaa, Awa kun ei hakenut sitä juurikaan, vaan juoksi helposti ulkokautta ohi. 7-10 toimi Awalla huomattavasti paremmin niin, että olin ottamassa putkelta vastaan pituuden oikealla puolella ja sitten tein kasilla ja ysillä takarin. Toinen vaihtis oli siis olla pituuden vasemmalla ja tehdä takari vain ysillä.

Sitten Fiuku. Alku oli ok, mutta sitten töksähdettiin kepeille. Fiuku oli oikein super-kierroksilla, eikä yhteistyöhön kerennyt panostamaan. Kepit bongasi ennen mua ja ryntäilikin sinne suuntaan ihan miten sattuu. Otettiin ihan vain lähetyksiä kepeille kiertokulmasta, mutta ei, kun ei osu niin ei osu. Yritettiin vielä Minna apparina ohjaamassa, mutta ei onnistunut. Suoraan saatiin onnistumaan ja jätettiin jauhaminen siihen. No sitten tehtiin vielä ysille asti, mutta monen rauhoittumis-jakson päätteeksi totesin, että ehkä me jätetään agi siltä osin siihen. Taisi mun mielentila peilautua Fiukulle, eikä sillä fiiliksellä saatu mitään valmista aikaiseksi...

Awan kanssa kokeiltiin vielä toinen kuvio. Alkuun testasin kakkoselta kolmoselle vastaisella kädellä vetoa ja samalla kädellä ohjaamista putkeen, mennen itse putken oikealta puolelta. Homma toimi ihan kiitettävästi. Eikä lopussakaan ollut ongelmia. Sitten kokeiltiin vielä alkua niin kuin olisin tehnyt kisoissa, eli valssi kakkosen jälkeen ja lähetys putkeen, juosten itse putken vasenta puolta - kah, A:llehan Awan matka jatkui Cool , hyllyä olisi siis pukannut...

Jäi kyllä harmittamaan noin yleisesti oma fiilis, kun ei saanut päätä kasattua. Meni hyvät harkat täysin harakoille. No, onneksi Awan kanssa saatiin ihan ok-harkka aikaiseksi, vaikka Awa tekikin taas omaa ennätystään A:lle karkaamisessa... Fiukun harkka jäi kaivelemaan sitten senkin edestä. Mutta jotain hyvääkin -> Onskun olo tasaantui päivän mittaan ja toivoa on, että oli vain tilapäinen notkahdus Nauru .