Siis toisin sanoen, Awa agitti ;) . Ensimmäisellä radalla oli ideana uukkarit, eli hyppy poispäin ohjaajasta ja viereinen hyppy ohjaajaan päin, kaksi uukkaria siis peräkanaa ja takaaleikkaus niiden jälkeen. Meillä on ollut näissä uukkareissa vähän sitä ongelmaa, että Awa kaahaa jälkimmäisen esteen ohi, tullen kyllä mun luo, mutta kiertäen aidan. Sitten suunnittelin vielä valssin tekemistä ennen keppejä, vaikka niitä olen tähän mennessä samaisesta syystä hieman vältellyt. Mutta pakko sitä on alkaa opettelemaan...

Ensimmäisellä kerralla suunniteltu valssi ei ihan osunut kohdalleen, vaan meni pitkäksi, mutta siis muuten virheittä. Uukkarit onnistui, mutta sitten kosahti takaaleikkaus. Näitä kaikkia hiottiin vielä muutaman kerran ja alkoihan ne sujua, ainakin jotenkuten ;) .

Toinen rata oli suorahko hyppysarja ja putki, josta takaisin sarjalle. Sarjaan sisältyi yksi takaaleikkaus - ja siihenhän se oikein suoritettu rata aina päättyikin. Awalle iski kirjaimellisesti putki-näkö, takaaleikattavalta aidalta näki suoraan edessä olevaan putkeen, siis siihen väärään päähän. Eli siis mun leikatessa takaa, Awa viis veisasi vinkeistä, että pitäisi vaihtaa linjaa mun mukana, vaan jatkoi itsepäisesti vanhalla linjalla, irroten oikein komeasti edessä olevan aidan kautta putkeen - monta, monta kertaa. Tätä sitten harkattiin lisää ja alkoihan se sujua - hyvin kömpelösti, mutta kuitenkin...

Seuraava ongelma olikin putkesta paluu hypyille, koska puomi oli suoraan edessä. Voitte varmasti arvata miten siinä sitten kävi - monta, monta, mooontaa kertaa ;) .

Eli meille tästä harkasta tuli "näin-jatkat-rataa-kuin-virhettä-ei-olisi-tapahtunutkaan" -harkka. No ihan hyödyllistä sekin ;) . Tarkoituksena olikin muuttaa vielä omaa suhtautumista virheeseen (väärään rataan) niin, että jatkaisin ihan mihin suuntaan tahansa väärin menneen esteen jälkeen, jolloin saisin palkattua Awan kuitenkin niistä parista viimeisestä oikein menneestä esteestä, ja vasta sen jälkeen otettaisiin uudelleen väärin mennyt kohta. Eli tarkoituksena taas kasvattaa Awan motivaatiota. Nyt homma tuntui ainakin toimivan. Awa jaksoi toistoja todella hyvin ja vauhti pysyi kokoajan loistavasti.