Se olisi sitten paluu arkeen ja harkkaamaan ;) . Fiuku pääsi vuorostaan kentälle ja aiheena BH-harkka. Ekalla kerralla käytiin läpi kokeen sisältöä.

Kokeessa yksi koira on paikkamakuussa toisen koiran suorittaessa kaaviota, eli mukailtiin sitä niin, että yksi koirakko teki paikkamakuuta yhden ohjaajan suorittaessa kaaviota ilman koiraa 8) . Koomisen näköistä (ja oloista...), kieltämättä ;) , mutta aika pakollinen välivaihe, että pystyi keskittymään omaan tekemiseensä paremmin.

Eli eikun kaaviota kävelemään. Idea oli kuitenkin mennä, kuin olisi koira mukana, eli käskyt piti myös sanoa oikeissa kohdissa. Olipa vaikeaa laskea askeleita ja sanoa käskyjä samaan aikaan... Entä sitten askelmäärien muistaminen... Noo, kaippa ne jossakin vaiheessa alkaa jäämään mieleen.

Fiuku ei ole juurikaan makaillut kesän aikana ja se vähä mitä viime aikoina olen sitä kokeillut, niin odotukset ei olleet kovin kummoiset. Palkkapurkki oli Fiukun takana ja minä n.10metrin päässä sivuttain. Fiuku ei pysynyt kovin kauaa paikallaan, piippasi ja nyki - kunnes kirjaimellisesti pomppasi kokonaan ylös. Palautin paikalleen ja jäin aika liki. Palkkailin kädestä jonkun verran. Oli tosi levotonta ja piippailevaa, mutta pysyi kuitenkin. Aika tuskastuttava harkka, onneksi vihdoin loppui =) . Pitää tehdä tätä erikseen, muistutella vähän vähemmässä häiriössä, että mikäs juttu paikkamakuu olikaan.

Fiukun henkilöryhmä meni hyvin, ei kiinnittänyt ihmisiin huomiota =) . Tein vielä toisella kentällä jokusen paikkamakuun, kerran Fiuku nousi perään, muuten alkoi jo vähän rauhoittumaan. Selän kääntäminen tässä vaiheessa tuntuu olevan se viimeinen pisara.

Lopuksi tehtiin vielä agia - vähän niinkuin palkinnoksi. Fiuku teki muutamaa hyppyä, putken ja pari kertaa kepit. Meno on ainakin ennallaan - kamalan mekkalan kera Fiuku suoritti pyydettyjä juttuja. Oli kuitenkin hyvin kuulolla =) .