Awa kokeili ensin kahden aidan ja A:n suoraa, mutta aitojen jälkeen pitikin kääntyä oikealle kepeille. Kokeilin montaa versiota, mutta paras oli kun otin vastaan seisten itse A:n edessä ja kääntäen siitä kepeille.

Toinen kuvio:

Ideana oli pysyä suunnitellussa kuviossa, eikä syöksyä esim A:lle tai putkiin ;) . Kokeilin kolmosella ensin tiukkaa haltuunottoa vastaisella ja siitä neloselle, oli ihan ok, mutta tosi hankala itselle. Sitten testasin vekkiä kakkosen ja kolmosen väliin, oli paljon parempi, vaikka se antoikin Awalle pienen mahdollisuuden valita nelosen sijasta jokin muu este - ei kuitenkaan valinnut, jee!

Tehtiin vielä lopuksi kontakteja ja keppejä. Keinu alkaa taas luonnistua, ensin oli vähän hidas ja sitten Awa alkoi pomppimaan pois juuri ennen kuin keinu laski alas asti. Nyt alkaa taas homma olemaan hanskassa. A:n ja puomin ylösmenot oli parempia - appari-harkka on selvästi toiminut. Puomilla pääsin jo jatkamaan juoksuani ja Awa jäi hienosti kontaktille. A:lla saa olla vielä tarkkana, kiipeäminen on vain Awan mielestä niiin kivaa, että pienet käskyt tuppaa unohtumaan.

Keppejä kokeiltiin niin, että jäin itse alkupäähän ja Juha palkkasi lopussa Awan itsenäisen pujottelun. Ensin olin enemmän Awan apuna, että oppi uuteen palkkaustapaan, kolmannella kerralla jäin jo kokonaan alkuun Awan pujotellessa loppuun kokoajan kiihdyttäen vauhtiaan 8) !

Fiuku palasi taas beibi-agiin - pomppi muutamaa mini-aitaa ja teki jokusen kerran kepit. Uskallettiin jopa tehdä rengas ensin vauhditta ja sitten vauhdilla, ensimmäinen kerta sitten kevään =) . Hyvin meni, vaikka vähän hirvittikin, siis mua. Kokonaisuutena Fiuku oli oma itsensä, eli oli enemmän vauhtia kuin järkeä.