Fiukkis pääsi hommiin tänään. Kaisa ystävällisesti lupautui katsastamaan millä mallilla meidän jälki on. Neuvoteltiin ensin Kaisan kanssa, mitä teen tällä kertaa ja päädyttiin  n. 60-70 metrin jälkeen, eli siis rutkasti pidempään kuin mitä tähän mennessä ollaan tehty, ja kokeiltaisiin vielä muutaman askeleen namittomia pätkiä, käytännössä pätkiä tuli kolme.

Fiuku teki hyvää työtä jäljellä, muutaman kerran pyörähti vähän sivuun, mutta löysi takaisin =) . Oli hyvä saada palautetta ja vinkkejä, miten tästä eteenpäin. Eli päivän anti: jälkeä pidennetään taas seuraavalla kerralla, namittomia askelia aletaan pikkuhiljaa lisäämään ja loppupalkka paremmaksi - mutta jos palkka on liian hyvä aiheuttaen rynnimistä, niin palkataan kädestä.

Fiukkis on ihan onnesta soikeana, kun on päässyt taas hommiin, virtaa olisi kuin pienessä kylässä =) . Fiuku on jo sujuvasti täysin unohtanut, että pitäisi kuitenkin vielä ottaa suhteellisen iisisti, riekkua kun ei saisi vielä - varsinkaan Awan kanssa. Pitää vain pitää Fiukkis puuhakkaana näillä päätä tarvittavilla jutuilla, niin eiköhän tämä kuntoutuminenkin suju suunnitelmien mukaan.

Awan paikkamakuut

Eilen käytiin harkkaamassa kylällä, skeittirampin läheisyydessä paikkamakuuta. Nyt otettiin järeät aseet käyttöön ;) , kun ei meinaa homma mennä jakeluun - eli paremmat eväät ja askel - monta askelta - takaisinpäin harkassa. Eli kissanruokaa kippoon, kansi päälle, Awa maahan, kippo etutassujen eteen ja minä n. kahden metrin päähän. Ekalla kerralla aika oli n. 30s. Awa jaksoi hyvin, palkkasin. Vaihdettiin paikkaa ja sama uusiksi, nyt aika oli minuutin verran. Tämäkin harkka onnistui - jei! Vaihdettiin paikkaa ja toistettiin sama, taas oltiin minuutti. Awa suoriutui tästäkin. Skeittaajat eivät häirinneet missään vaiheessa, mikä oli aika yllättävää.

Tänään jatkettiin samaa, mutta oltiin omalla pihalla. Paikka oli melkein jännempi meille, kuin skeittaaja-häiriö, koska tunnetusti täällä suorastaan vilisee kissoja. No, ei muuta kuin kokeilemaan. Toistettiin samaa kuviota, mutta nyt päätin palkata rauhallisesta paikkamakuusta, eli muutaman sekunnin hyvä rauhallinen asento katsekontaktilla ja palaisin palkkaamaan. Kolme kertaa tehtiin, joka kerta oli noin 20-30 sekuntia. No, tästä on hyvä jatkaa, josko alkaisi raksuttamaan, että mitä oikein haen.