Vuoroa odotellessa otettiin vähän tokoa. Oltiin ihan vain asennossa, eli Awa istui sivulla perusasennossa. Otettiin joitakin toistoja mm. nenät kentälle päin ja joka suuntaan lähellä kopin seinää. Awa istui kuin tatti paikallaan, ihan kokoajan ei tapittanut mua sentään tassu lipassa, mutta perusasento pysyi hyvin. Sitten harkattiin peruuttamista. Awa peruuttaa musta poispäin jo ihan hyvin, mutta nyt pitäisi vielä peruuttaa samaan suuntaan mun kanssa. Yritin pikkuhiljaa siirtyä Awan viereen samalla kun Awa jo peruutti, mutta ihan viereen asti en päässyt, kun Awa sekosi askeleissa. No, tää oli vasta eka yritys tätä lajia, että kyllä se tästä =) .

Sitten itse agi. Rata oli aika kinkkinen, mutta hauska. Kaikki kontaktit, jee! Olin ajatellut, että tehtäisiin nyt lyhyttä ja ytimekästä harkkaa, jotta Awan motivaatio taas vähän nousisi. Tarkoitus olikin ottaa rata neljässä pätkässä, mutta ahneus iski ja pätkiä tuli vähän vähemmän... No, kontakteilla sentään palkkasin joka kerta mennen tullen.

Tänään tuli tehtyä paljon välistävetoja ja valsseja. Välistävedot onnistui yllättävän hyvin, mutta valssit jotenkin levähtää aina. Vaikka käännyn itse mutkaan jo hyvin aikaisessa vaiheessa, niin silti Awa vetää pitkäksi hyvin helposti. Harkattavien asioiden listalta siis alleviivataan kohta: valssit ;) .

Lopuksi otettiin vielä keppejä lelupalkalla. Awa kyllä kummasti heti tietää, milloin harkataan vain yksittäisenä keppejä ja milloin jatketaan rataa. Pujotteluvauhti tuplaantuu heti, kun otetaan pelkiltään, tänään jopa niin paljon, että kahdella ekalla kerralla Awa jätti viimeisen välin pujottelematta (!) . Kolmannella kerralla maltettiin tehdä loppuun ja lopetettiin siihen.