Epistä pukkaa oikein urakalla. Awa ajatteli hienosti mua, kun aloitti viime viikolla juoksunsa, että hieman keventää urakkaa =) . Eli taas vain Eltsu mukana - siis kisamielessä, Onsku oli Maskottina. Pikku Maskotti pääsi vähän pompsahtelemaan myös, tosin vain lämppäreitä ja niitäkin n. 5cm korkuisina. Mutta hienosti Onsku meni edelleen, oli vikkelä kuin mikä ja aikamoinen väkkärä, kerkeää tekemään monta asiaa muutaman metrin matkalla ;) .

Rankingtuomarina oli Marjo, rata oli kivan suorahko. Pahimmat paikat olisi kepeillemeno (hieman avokulma) ja lopun vauhtisuoralta poikkeaminen toiseksi viimeiselle aidalle ja takaisin alkuperäiselle suora-linjalle viimeisen aidan myötä, tyrkyllä oli ansa-aita.

Elli pysyi hyvin lähdössä, jee! Puomin ylösmenokontaktillekin osui hyvin. Kepeillemeno onnistui. A:n ylösmenokontakti oli aika roisi hyppy, mutta ei virhettä. Seuraava mutka meinasi mennä pitkäksi, mutta Elli kääntyi kuitenkin. Suoran jälkeinen tiukka haltuunotto venähti myöskin ihan pikkaisen, mutta Elli kuitenkin reagoi hyvin ohjaukseen. Sitten loppusuora. Tarkoitus oli kääntää Elli ennen toiseksi viimeistä aitaa viimeiselle päin, mutta Elli ei lähtenyt mukaan ohjaukseen. Vauhtia sain kuitenkin sen verran pois, että Elli ei ihan ansa-aidalle saakka pomppinut, vaan kääntyi iiiisooolla kaarrolla kohti viimeistä aitaa ja taittui vielä hyppäämään sen oikein päin. Ja siis nolla tehtiin!! Herttinen! Taisi olla mun eka nolla rankingissa, sitten Onskun ratojen!! Aika oli 35,32 (-14,68), ja sillä heltisi vielä voitto 8) !

Agiranking6808.jpg
Agiranking 6.8.08