Hauvelit ovat päässeet taas iki-ihanan tunnarin pariin . Viikon verran ollaan harkattu taas joka päivä. Fiuku on jo päässyt hakemaan omaa kapulaa neljän-kuuden vieraan seasta ja 98% menee oikein!! Awa yritti myös vieraita, mutta tällä hetkellä sen mielestä kapula kuin kapula käy, eli jatketaan oman piilottamista, eikä vieraita ole ollenkaan.

Fiukkis kokeili tänään kevään ekan esineruudun . Piti mennä ihan vain kävelylle sen kanssa metsään, mutta koska oli niin herkullista esineruutumetsää joka puolella, niin pakkohan oli testata miten homma menisi. Sitten heräsikin vain kysymys, että mikä esine, mitään kun ei ollut mukana.. Hmm.. Avaimet? Rillit? Hiuslenksu? Lippis?

Ottaen huomioon meidän viimeiset syksyn esineruudut, oli parempi, että esine olisi joku mikä voisi hamaan maailman tappiin jäädä metsään jos niikseen tuli - eli valkkasin lippiksen. Haetutin kerran lippiksen ihan sillä, että Fiuku tajuaisi sen olevan otettavissa suuhun.

Ja sitten tehtiin oikein huippu-oikeaoppisesti tallominen *viheltelee*... Tallottiin siis yhdessä noin 20x10m ruutu. Käskin Fiukun odottelemaan lähtöön ja vein lippiksen suurin piirtein keskelle ruutua. Ja sitten palasin lähettämään.

Fiuku juoksi takareunalle suoraan, sitten pyöri määrätietoisen näköisenä ympäri, kunnes sai vainun jostain ja löysi - jotain!! Oliko se lippis?! Eiii.. se oli keppi!!  ... MUTTA, kun oikein muistelin, oli Fiukulla ollut keppi suussa tallomisen ajan, ja nyt se oli siis löytänyt samaisen kepin minkä oli itselleen esineruutuun piilottanut! Fiksu likka ... Lähetin Fiukun uudestaan ja nyt melko nopeasti löytyi myös lippis, jihuu!! Tästä on hyvä jatkaa .