Fiukun rata

Fiuku pääsi testaamaan hiekkapohjaa taas vaihteeksi ja samalla paikkailtiin vähän lauantailta jäänyttä kökköä fiilistä. Ekalla kerralla oli kasilla pieni suunta-ongelma, kun vaihdoin vastaiseen käteen ohjauksen, jotta mutka ei menisi pitkäksi - Fiuku hämääntyi täysin ja empimisen jälkeen kyllä hyppäsi, mutta kääntyi aidalta oikealle, vasemmalle oltiin siis menossa, siis mä olin Silmänisku. Otettiin uusiksi - nyt vein pidemmälle ja käänsin vasta hypyn jälkeen, oli parempi. Mutkissa pitää muistaa malttaa, koska Fiuku on aika herkkä lähtemään heti liikkeeseen mukaan jolloin rima tippuu (nelosrima tipahti).

Awan eka rata

Vaikein paikka oli 10-11 - mulla oli joku päähänpinttymä, että nro 11 tultaisiin toisinpäin, joten homma meni pitkäksi kympillä. Eka yritys:

Toka yritys poiki kaksi tippunutta rimaa (!) ja pyörähdyksen putkella nro 15. Eka rima tippui ennen keppejä - Cool miksi pitää huutaa keppi-käskyä toisen ollessa riman päällä? Putki-pyörähdys johtui mun hätäratkaisusta tehdä pituudella takari, koska näytti siltä, ettei Awa voisi millään taittua oikeaan päähän putkea. Ihan ok, mutta haltuunotto oli turhan voimakas. Ja viimeinen rima! Auh! Miksi pitää lopettaa ohjaus, miksi? Niin ja vienti keinulle oli vähän kulmikas...

Kolmannessa tehtiin enää sitä loppupätkää, eli päätin testata pituus-putki-kohdan niin, että menisin itse suorinta tietä ja käskyttäisin. Vaihdoin myös keinun ja putken väliin valssin ja loppusuora kunnolla loppuun asti... Kaikki muut onnistui, paitsi loppusuora. Tokavika rima tippui, syy jäi vähän arvailujen varaan, mutta mun oma rytmi rikkoutui keinulla, että olisko se sitten sotkenut Awankin menon. Viimeinen rima oli taas valmiiksi alhaalla, oletetaan että olisi pysynyt ylhäällä tällä kertaa Silmänisku.

Awan toka rata

Tänään oli selvästi viimeisen riman syndrooma... Eka pätkä:

Sitten hiottiin vähän puomi-aita-putki-kohtaa, koska siinä oli vähän löysää ekalla kerralla. Awan mielestä se olisi ollut paaaljon parempi näin:

... Tai näin...

No, edellä oleva ei ollut niin paha, ja koska Awa tuli käskyyn niin hyvin mukaan, niin annoin homman jatkua. Ja nyt saatiin viimeinenkin rima pysymään ylhäällä, jei!

Sitten vielä kerta tää meitin pikku ongelma-kohta... Lopputuloksena melkeinpä identtinen suoritus ekan yritelmän kanssa Silmänisku ... Sai luvan kelvata Kieli ulkona .

Molempien hauvojen kanssa jäi nyt loistava fiilis. Fiukulla oli kuulolaite mukana ja jopa päällä Hymy. Jonkun verran on selvästi tauon aikana unohtunut asioita, tai sitten itse olen vain jumittunut Awan-ohjaus-tyyliin... Mene ja tiedä. Awa oli magee tänään, lähti tosi hyvin mukaan ohjauksiin ja reagoi niihin nopeasti Nauru. Ekaa kertaa haukkui radalla noin paljon, mitä teki pari ekaa pätkää - selvästi perjantain vauhti-harkat toi lisää puhtia Hymy.