Tuomarina oli Esa Muotka ja ratakuvio näytti kutakuinkin tältä:

Ongelmat: Nelos-putken oikeaan päähän meno, kepit-muuri - koska seiska-putken väärä pää oli tyrkyllä ja puomille kääntyminen. Sitten yleisesti rimojen ylhäällä pysyminen ja kontaktit.

Toteutus: Fiuku varasti lähdössä, mutta se ei haitannut onneksi menoa. Tuli mukaan ykkösen jälkeiseen vekkiin tosi hyvin ja sitten tiesinkin, että nelkku-putki oli hanskassa. 5-9 oli ok. 9-putken jälkeen oli ihan pieni sydärin paikka, koska Fiuku oli bongannut keppien sijaan A:n, onneksi korjasi tosi hyvin suunnan Hymy. Keppien jälkeen ei ollut ongelmaa -> Fiuku lähti taas haltuunottoon hyvin mukaan. Takasuora oli ok. Sitten tuli oikein emämunaus!! Aidalla nro 17 mun ohjaava käsi tippui alas, ajatuksena oli kääntää Fiuku vähän paremmin puomille - kaikki muuten hyvin, mutta tää ohjaustapa koskee vain ja ainoastaan Awaa!!! Cool... Fiuku ei noita kestä, vaan rima kolisee samantien poikkeuksetta. Miksi, oi miksi herpaantui ajatus hetkeksi?! Tajusin samantien kun käsi oli laskemassa, että voi EIII, mutta en voinut enää tehdä muuta kuin toivoa tilastovirhettä, koska jos olisin vaihtanut taas suuntaa, niin sitten se rima olisi ainakin tippunut. No, mutta rima siis tippui kuitenkin, joten...

Tuloksena siis 5vp ajalla 34,99/49. Sijoituttiin yhdeksänneksi (29). 

No mutta, fiilis on kuitenkin edelleen ihan hyvä. Fiuku oli tosi hyvin kuulolla. Viimeisimmästä kisasta Fiukun kanssa on noin 9kk, että siihenkin nähden voi olla ihan tyytyväinen Nauru.