Awa pääsi jatkamaan eilistä teemaa. Otettiin ensin kontakteja. Lisättiin matkaa ja muutama kerta mentiin jo aidan takaa. Puomi on ok, A:lle tuli kontaktin ylijuoksu muutaman kerran. Sitten kokeiltiin kutsulla niin, että olin itse pienen matkan päässä kontaktista vastaanottamassa. Nyt vähän Awa epäröi, mutta pienellä avulla alkoi löytymään oikea paikka. Keinuun Awa on saanut rutkasti varmuutta, keikauttaa keinun rauhallisesti, mutta poistuu sitten vauhdilla =) .

Kepeillä tehtiin avokulmaa. Awa menee helposti tokaan tai kolmanteen väliin, eli autoin vähän enemmän ja sitten meni oikein. Kokeilin vielä tässäkin kutsulla - ensimmäinen yritys epäonnistui, siirryin vähän lähemmäs aloitusta ja nyt onnistui.

Sitten vielä suorien pätkien seassa muutama tiukka kääntö namipalkalla. Vauhti oli kohdillaan, käännöksetkin oli kivoja, kun niistä sai palkkaa ;) . Kontakteille ei karattu, vaikka tehtiin tarkoituksella muutama kelju ansa.

Tunnin päätteeksi tehtiin vielä paikkamakuu, seurana rivissä Nuppu ja Jasmi. Sivulla istuminen oli vähän levotonta, mutta makuu ja sivulle nousu oli hyvä. Otin vielä paikkaistumisen, tätä ei olla tehty muuten kuin ruokakupin kanssa. Awa jäi hyvin istumaan, mutta katseli tukea vuoroin multa ja vuoroin vieressä seisoneelta Minnalta: "Että siis näinkö??" ... Hassu otus. Istui kuitenkin sen aikaa mitä pyysin ja pääsin palkkaamaan =) .