Tuomarina toimi Jari Kangas, rata oli kiva. Kävin koettamassa onneani Awan ja Kiran kanssa. Tässä Awan aatokset ja rata:

Lähtö ja viisi ekaa aitaa: "Jaa, paikka? No joo.. Istutaan tässä nyt sitten. Ai tuolla on kuvaajakin , pienet poseeraukset sopii aina *ottaa asennon ja ilmeen*. Ainii, mamikin on täällä, jokohan mä saisin mennä... No nyyt, jeeee!!! Mä tuuuun!!! Wuhuu!! *juoksee lähtösuoran täysiä ja sladittaa mutkassa*."

Putkesta putkeen: "Ja putkeeeen, seeelväää  . Sitten mentiin taas, hyppy ja luokse, hyppy ja käännös, hyppy ja MINNE!?! Ai, putkeen, miks et heti sanonu *lukitsee putken, mutta ei sittenkään* -- Ai mut hei, tuolla on puomikin  *rynnii puomille*. Mitä?! EIKÖ?! No, hö. Ai uudestaan hyppy, ookke . Ai niin ja se putki, seeelvää."

Puomilta maaliin: "Kontaktille pitää laittaa etutassut - muistan! Saanko jo mennä *katsoo anovasti*? Joo, jeee!! HUI, mikä meitä seuraa?!? *Huomaa ison miehen tulevan varjon lailla perässä* Apua!! *tippuu puomilta*, Eiku se kontakti piti ottaa!! *hyppää puomille takaisin*... Ja siis että mitä sitten? Takaisin? Eiku *pyörii* ? Ai aidalle, joo! Menoksi. Ja taas putkeeeen ! Ja kepit - vasen-oikee-vasen-oikee-vasen-oikee-vasen-oikee *keskittyy*... Wuhuu!! Ja taas mennään!! Jee, pääsee kiipeämään!! IHQUU!! Ai mitä ? Menikö täs ny joku pieleen?! *pysähtyy A:n harjalle ja pyörähtää ympäri*. Ainii, se kontakti.. No osaan mä sen oikeesti ottaa *länttää etutassut kontaktille ja katsoo ylpeänä* kato vaikka . Ja nyt saa kiivetä  ja maaliiiiin!!! Olipa kivaaa!!!!!!! Lisää!!!!!!!!!"

Awalla oli siis tosi hauskaa ja mahtava vire koko radan läpi, vaikka tuli virheitäkin. Hauskaa oli molemmilla . Saldoksi saatiin 2xhyl ja 2xkielto, ajalla 51,60/55. Tulos siis 30,

Kiran kisa meni odotettua paremmin , meillä jäi aika vähäiseksi ennen kisaa vietetty yhteinen aika. Radalla oltiin tekemässä nollaa, kunnes ihan lopussa tuli pikkiriikkinen herpaannus ohjaajalle, ja Kira pääsi valkkaamaan itse esteen - väärän siis. Sitten kulma oikealle esteelle, eli A:lle oli niin paha, ettei päästy suoraan millään, joten siitä tuli vielä kielto. Aika oli 48,71/55 ja tulos siis 15. Molempien sijoitukset meni vähän ohi korvien .