Awa pääsi yhdelle agiradalle irroittelemaan, kirjaimellisesti - tuloksena hylly.

Tuomarina oli Johanna Nyberg. Rata oli aika haasteellinen, kaikki kontaktit oli aika tyrkyllä joka suunnasta tullessa. Eli vaikeimmat kohdat meille oli kontakteille osuminen silloin kuin niille piti mennä ja niiden ohittaminen silloin kun niille ei pitänyt mennä.

Alun 3 aitaa meni hyvin, sitten oli vuorossa A. En kerennyt ylösmeno-kontaktille, mutta Awa otti sen kuitenkin. Alasmenoon kerkesin hyvin ja tiukka veto siitä oikealle, muurille. Sitten oltiin tilanteessa, missä oli oikealla puomi ja vasemmalla aita. Aita olisi ollut seuraava numerojärjestyksessä. Mun ohjaus oli löysää ja yllättäen (taas) takaaleikkaus myöhässä, jonka seurauksena Awa kerkesi puomille ----> Näin siis luulin, mutta video todistaa muuta: Takari onnistui hyvin, mutta Awa pääsi lumpsahtamaan otteesta kuin saippuapala, liian korkealla olevan ohjaavan käden takia. Miss Saippuapala päätti sitten kurvata viimetipassa juuri ennen aitaa "eiku-fiiliksellä" sittenkin puomille. Sain karjaistua Awan huomion itseeni, mutta samalla vauhdilla Awa kävi kuitenkin kääntymässä kontaktilla (hyl) ja palasi sitten mun luo.

Jatkettiin matkaa - putki, muuri ja keinu meni hyvin. Sitten tuli mutka, jossa kaksi aitaa. Olin suunnitellut siihen kahden käden ohjauksen, eli varmistin ettei ohjaava käsi nouse liian ylös. No se ei auttanut, vaan Awa ajautui kuitenkin toiselta aidalta ulkokautta ohi. Otettiin aita uudestaan, sitten putki ja kepit. Kepeillemeno ei olisi voinut olla helpompi, mutta Awa juoksi niistä suoraan ohi ja pitkälle, olin nähtävästi liian tuudittautunut ajatukseen, että tämä kohta olisi helppoa kuin heinänteko. Vihdoin kun sain taas Awan huomion, se kääntyi ja mitä näkikään 8D - keppien vieressä olleen A:n ja siis sinne.

No uudestaan kepeille ja sitten mentiin taas pätkä hyvin. Pätkä sisälsi yhden kaikinpuolin onnistuneen takaaleikkauksen (jeee!!) ja jopa puomin ylösmeno-kontakti onnistui täydellisesti. Kerkesin hyvin mukaan alasmenoon, mutta siitä huolimatta Awa loikkasi kirkkaasti kontaktin yli.

Tuloslappusen mukaan Awa ei ollut osunut A:n alastuloon - käääk! Harkattavien asioiden lista siis venyy ja paukkuu. No jos jotain "vähän" pieleen mennyttä niin hyvääkin: Radalla oli kuitenkin niitä hyviäkin pätkiä, nyt kun saataisiin "se hyvä pätkä" kestämään koko radan verran, niin a'vot. Awa kesti hyvin virheet, toistot ja karjumisen, vauhti ei hiipunut missään vaiheessa.

Todistusaineisto:

Riksu070608.jpg
Riksu 070608

Rankan päivän päätteeksi Awa pääsi pulahtamaan järveen, sydänystävänsä Xaran kanssa =) . Nyt Awa haki keppiä jo tosi hyvin, jopa kerran niin syvältä, että "joutui" ihan uimaan. Ehkäpä nyt sitten on uimakoulun aika, kun lentoharjoitukset on kertaalleen pidetty ;) .