Ensin tehtiin putki-pituus-putki-ympyrää. Kuvassa on vain putkien päät numeroitu, selitän siis niiden avulla vähän mitä tehtiin. Kakkospää ei ehkä ollut ihan noin pitkällä, koska siitä oli aika suora sihti kolmoseen.

Ensin kakkosesta sisään, pituus ja kolmos-pää - meni kuin juna. Sitten ykkösestä sisään, pituus ja kolmoseen - ok. No sitten kakkosesta sisään, pituus ja nelonen 8) ... Juu, siis kolmosessahan me oltiin... Ei jääty jankkaamaan. Sitten kokeilin ykkösestä sisään, pituus ja nelkku 8) ... Huoooh, kolmosessa jälleen. Ei auttanut vekit tai hidastamiset ennen pituutta. Sitten vasta kun tulin ottamaan vastaan pituuden taakse ja käänsin siitä neloseen niin Rouva Putkinäkö suvaitsi mennä oikeaan paikkaan ;) .

Toka pätkä oli sekalainen satsi aitoja ja putkea:

Tuossa yksi versio mitä tehtiin. Fiuku oli tosi hyvin kuulolla ja kääntyi pienillä kaarilla. Mun pitää vain varoa käsiäni, heti kun heiluin enemmän, niin rimat kolisi. Otettiin jopa taas rengasta muutama kerta vauhdilla!

Kolmas osuus oli keppejä eri kulmista. Molemmissa 90-asteen kulmissa hinku oli mennä tokaan väliin, mutta muutaman uudelleenoton jälkeen malttoi mennä oikein.

Harkattiin odottaessa seuraamista, pitkiä palkattomia suoria ja kulmissa käännökset. Aika hyvin on oikea paikka löytynyt taas =) . Ihan vähän välillä edisti, mutta otti palautteesta oikean paikan. Lopuksi otettiin vielä Nupsukan seuraksi paikkamakuu. Päätin kokeilla BH-makuuta, eli selkä Fiukuun päin. Olipa taas vaikeaa. Olin vain hetken selin ja kun käännyin Fiukuun päin, niin ei mennyt kauan kun jolkotteli mun luo aivan äimänkäkenä, että mitäs tää ny o... Otettiin uudestaan ja nyt malttoi hyvin :) .