Tuomarina koko päivän Johanna Wütrich. Radat oli tosi kivoja.

Ekalla radalla tuli takaosassa yksi rima huonosti ajoitetun takarin takia alas. Ja taas siellä takaosassa persjättö ei toiminut muurin jälkeen ollenkaan, mikä oli hyvin outoa, mutta Awa ei reagoinut mitenkään, vaikka yleensä sen mielestä persjätöt on SE juttu. No tällä kertaa se oli SE juttu, mihkä kaatu koko homma -> sain Awan käännettyä vielä jotenkuten aidalle, mutta sitten ei Pupusen hermo enää riittänyt ja päätti valita itse . Eli hylly pukkas. Ihana tuomarinsihteeri oli laittanut ajan papruun ja se oli 48,99/50.

Tokalla radalla Awa oli aivan loistavassa vireessä . Puoleen väliin rataa meni suunnitellusti, kunnes sain yhdestä mutkasta ihan hitusen liikaa etumatkaa, eikä Awa sitten irronnut seuraavaan mutkaan vaan tuli mun perässä. Ja siitä kepeille... Noo, ei haittaa, jatkettiin matkaa samalla temmolla ja loppu oli virheetön. Tosi hyvä fiilis jäi radasta, hylystä riippumatta . Aika oli 37,37/45.

Kolmannella radalla Awa oli jo vähän väsynyt, mutta sai pidettyä itsensä kasassa hienosti . Saatiin väännettyä nolla ja sitten jännitettiin riittikö aika siirtonollaan... Ei riittänyt. Hävittiin neloselle 0,19 sekuntia!! Tulos oli siis nolla ajalla 45,75/52, sijoitus 5.

Keinu oli molemmilla radoilla oudon hidas. San kanssa ei ole ollut ongelmia aiemmin. Hmm... Kaarroksia tuli jonkun verran, mutta niistä en ole huolissani . Ja sitten noi kontaktien ylösmenot. Niihin palaa aikaa, mutta ei voi mitään. Tarkoitushan on päästä jossakin vaiheessa siihen, ettei Awan tarvitse pysähtyä. Mutta hiljaa hyvä tulee .