Käytiin Awan kanssa kenraaliharjoituksessa mätsärissä, ensi viikolla kun on sitten aito koitos 8) . Näyttely-harkka on jäänyt harmillisen vähiin, kun aina on "jotain muuta" ;) ...

Kehässä Awa oli reipas ja keskittynyt, muisti hyvin mistä tässä on kyse =) . Muutaman kerran ravaamisissa lähti vähän vauhdikkaasti ja meni pätkän laukkaa, mutta tasaantui kuitenkin hyvin, eikä pudonnut peitsille, jee! Seisomaan jääminen on parantunut. Suoraan liikkeestä Awa jää seisomaan ihan kohtuullisen hyvään asentoon, muuten jää ryhtiä vähän puuttumaan. Awa antaa korjata käsin asennon, mutta siinä vaiheessa kun itse suoristun, niin Awa liikkuu helposti mun liikkeen mukana.

Tuomarin käsittelyä Awa vähän ujosteli. Onneksi tuomari oli oikealla asenteella ja pyysi heti nameja, joilla sai sitten palkattua, kun Awa oli hyvin paikallaan. Hampaat Awa näytti tosi hyvin, ainoastaan tuomarin lähestyminen aluksi oli vähän jännittävää.

Olin jokseenkin varma, että me saadaan sininen naru, koska juoksemisessa oli mukana laukka-pätkiä. Meidän nöffi-pari kun ravasi tasaisesti joka suuntaan samalla temmolla. Mutta kuinka ollakkaan, me saatiin punainen! Jopas jotakin =) .

Punaisten kehässä oli aika kirjavaa sakkia, niin kuin aina ;) . Meidän perässä oli iso bokseri, joka antoi mukavasti läheisyys-harkkaa. Koiran kuono oli melkein Awan töpössä kiinni, vähän Awa kurkisteli että mitä siellä tapahtuu, mutta taisi olla enemmän kiinnostunut naapurin paremmista eväistä, kuin siitä, että olivat aika liki.

Sitten tuomari alkoi jakaa ruusukkeita, neljäs meni jollekin isolle koiralle, olisiko ollut irlanninsusikoira, kolmas meni australianpaimenkoiralle - siis meille!!! Hiii!!! Kakkoseksi tuli seurakaveri ja ykköspallille pääsi dobberi, joka kuulema oli maailmanvoittaja joskus nuoruudessaan. Että ei siis ihan huonoille hävitty =) .