Luoksetulon pysäytykset<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ensin harkattiin seisomista tolpan kiertämisen kautta. Fiuku pysähtyi käskystä kuin seinään. Pitää muistaa alkaa heittää palkkanami vain kauemmas.

Sitten maahanmenoa. Kokeiltiin kiertämisen kautta – vähän hidas, mutta meni maahan. Sitten ihan vain, että mä peruutin ja käskin Fiukua maahan heittäen palkan, kun meni oikein. Kokeiltiin vielä, että Fiuku juoksi Annen ja mun väliä, jotta saataisiin vähän vauhtia ja matkaa. Hieman hitaat on maahanmenot, mutta menee kuitenkin.

 

Ohjattu nouto

Oikealle kaksi hakua, jotka onnistuivat heti. Sitten vasemmalle, tää puoli oli vähän heikompi, vähän joutui jo miettimään asiaa, mutta toi lopulta hyvin. Merkkiä pitää harkata lisää, nyt Fiuku yritti taas tuoda kerran merkkiä mulle…

 

Tunnari

Kaksi väärää, oma ja nakki. Fiuku meni nakin kautta kapuloille. Mietti tovin, haisteli ja toi oman! Ei tehty tätä enempää. Ja itse asiassa voisin jatkaa tätä linjaa, että jos eka onnistuu, niin sitten ei sillä hetkellä jankata hommaa enempää.

 

Ruutu

Ekassa lähetyksessä tuli pienenpieni käsiapu, olin jo antamassa käsimerkkiä, kun muistin, ettei saa käyttää, mutta kun on piuhat niin pitkät, niin käsi kerkesi heilahtaa ihan vähän. Tokassa muistin olla heiluttelematta. Fiuku teki molemmilla kerroilla oikein =) .