Matkalla kentälle olin kuunnellut taas asenteen-nostatus-musaa. Tosin nyt pitää kyllä etsiä parempi kappale lauantaille, tossa nykyisessä on yksi hitaampi kohta ja jostain syystä se pyöri tänään kokoajan päässä. Rytmiltään ja laulajan asenteelta kappale on kyllä oikein hyvä. Piti vain muistaa, että Awalle ei tarttisi niin sotilaallista meininkiä ;) .

Vähän mietitytti kyllä Awan osallistuminen ja varsinkin palkkaus. Mietin jopa, että jos olisin saanut mennä mölleissä nolla-koirana. Se vire kun ei oikein löytynyt edelleenkään eilisissä harkoissa. Mutta sitten ajattelin, että ei se kisaavien rata nyt niin kamala voi olla ja jos olisi, niin voisihan siellä vähän oikaista mutkia suoraksi.

Käytiin lämppäreillä ja Awa tuntui tosi hyvältä, jeee! Kepit suoritti taas hyvällä vauhdilla ja haukkuikin jossakin välissä innokkaasti =) . Hypyillä pyörittiin myös ja into riitti sielläkin. A:ta kokeilin niin, että oli kannellinen namikippo alastulossa, tuntui toimivalta. Sitten Awa hämmästytti mut täydellisesti - myöhästyin puomin ylösmenolta, niin Awa otti kontaktin täysin oikein, etutassut kontaktille ja pysähtyi siihen 8) . Herttinen - se osaa! Tähän oli hyvä lopettaa =) .

Rata oli tällä välin valmistunut ja multa loksahti leuka maahan asti. Rata oli yhtä käännöstä alusta loppuun, eikä mitään mahdollisuuksia tehdä rataa suorempana. Tuomarina toimi Matti, jolla näytti olleen aikas huono päivä rataa suunnitellessa ;) . Peruin siis Awan osallistumisen, varsinkin kun lämppäreillä fiilis oli ollut niin hyvä. Tällä pohjalla on hyvä mennä lauantaina kisoihin.

Ja tää päätös antoi mahdollisuuden keskittyä täysillä Elliin :) . Ellin kanssa rata oli suoritettavissa, kylläkin samaan hengenvetoon tajusin, että taitaa tulla meidän valssi-ennätys - siis enemmän valsseja yhdellä radalla, kuin mitä koko aikana ollaan tehty yhteensä... Radalla oli 16 estettä, kontakteista vain keinu. Rata oli tosiaan sen sorttinen, etten ala sitä sen enempää selittämään.

Ohjauksellisesti tuli tehtyä 2 takaria, 6 valssia ja yksi persjättö. Yhtäkään vekkiä en radalla tehnyt - enkka sekin =) . Valssit osui ihan ok kohdilleen, paitsi muutamassa kohdassa vähän myöhästyin, tai sitten haltuunotto ennen estettä vähän levähti. Takareissa ei ollut ongelmia =) . Tulos oli nolla, ajalla 34,80 eli -9,20 ja tällä heltisi voitto =) .

STP85453.jpg