Awa pääsi pika-agiin tänään aamulla. Otettiin A:ta, puomia ja keppejä.

A:ta ensin, oli länget molemmissa päissä ja nami ylösmenossa. Mä en vaan saa päähäni sitä käskytystä... Kun se nyt menee niin, että käsky "AA" tarkoittaa A:ta (loogista, eikö ;) ?), seuraava käsky "ota" tarkoittaa namin ottamista kontaktilta, eli toisin sanoen osumista kontaktille. Sitten tulee väkisin suusta "kiipee", koska käskyä "AAkiipeee" olen käyttänyt vuosi tolkulla... No sitten tullaan alastuloon ja tää karjaisee taas "ota". Huoh. Mun siis piti sanoa "ksss".

Aloitetaanpa ylösmenosta: Käytännössä käsky "AAotakiipee" on liian pitkä ja sekava, jostakin siis pitäisi luopua. "AA" on musta tylsin, koska sitä ei kerkeä kuitenkaan sanomaan. "Ota" on pakko olla, että saan siihen kontaktille jonkun tolkun. "Kiipee" on kans turha, koska se on aika itsestään selvyys, että Awa lähtee siitä kiipeämään. No, ihan pelkän otan kanssa en ala, joten pitäisikö sitä sitten ottaa AA [tauko] OTA?

Sitten alasmeno: Hmmm... Kun mun ei pitäisi olla putkiaivo, kun en ole mies ;) . Mutta taas sama vika käskyn kanssa, että kun on vuosikaudet pitänyt yhtä ja samaa käskyä, niin ei se noin vain vaihdu. Vaikka päässä olisikin oikea käsky, niin kun suun aukaisee, niin tadaa, vanha käskyhän sieltä tupsahtaa. Eli siis ota olisi hyvä, mutta kannattaako sitä nyt sitten käyttää molemmissa päissä. Awa kyllä tulee alastulon aika nätisti, että josko tähtäisi siihen, ettei siellä olisi käskyä ollenkaan. Hmm... 

No, sitten tehtiin muutama puomi samalla metodilla. Jotenkin tässä ei vain noi käskyt huoleta yhtään niin paljon kuin A:lla. Kaippa se johtuu siitä, ettei puomin kanssa ole yhtään niin kiire. Ja puomi ei ole ihan niin rrrakas Awalle, kuin A, eli siis kuulo pelaa puomilla paremmin =) .

Sitten keppejä. Kokeilin vähän irrottautua sivu-suunnassa. Awa kesti sen hyvin. Kerran kokeilin jättäytyä taakse, vähän Awa oli Hoo Moilasena, mutta pujotteli kuitenkin hyvin - hitaasti. Jokaisen uuden jutun välissä tehtiin muutama normaali pujottelu. Alkaa olemaan jo ihan hyvä vauhtikin Awalla.

Fiukkis pääsi kokeilemaan ihan ohjautumista. Eli keskellä hallia oli 2 pituuden sivutolppaa ja kieputtelin Fiukkua niiden ympäri joka suuntaan. Vähän Fiukulla raksutti, että kylläpä agi on muuttunut kummalliseksi, mutta sopeutui kuitenkin hyvin ja teki mitä pyysin :) .