Miss Tuuliviirin kanssa kun on liikenteessä, niin fiilis voi vaihdella saman harkan sisällä lukemattomia kertoja... Kuten tänään. Tosin nyt ÄH-fiilis kesti virallisten harkkojen ajan ja kun otettiin vielä oman koutsi-vuoron päätteeksi radanpätkä, niin johan fiilis vaihtui toiseen ääripäähän, eli VAU!

Meillä oli tänään yleisöä ja Awa oli kovin kiinnostunut mitä yleisössä tapahtui ja mitkä oli päivän polttavat puheenaiheet Silmänisku . Otti siis "hieman" häiriötä, eikä 100% keskittynyt itse asiaan. Pienikin ohjausvirhe kostautui ja Awa sai syyn tsekata mitä muualla tapahtuu. Kaikenkaikkiaan yleisön paikallaolo oli(si) vain hyvä asia mun mielestä, Awa kun on edelleen hyvin häiriöherkkä ja harkkaa tarvittaisiin paljon. Voi kun olisi joka kerta paikalla ylimääräisiä ihmisiä.

Kokeiltiin sitten vielä oman koutsi-vuoron päätteeksi ratapätkää, kun aikaa hieman jäi. Nyt Awa oli kuin eri koira, intoa oli, leikki lelulla ja vauhtia oli tuplasti.

Viralliset

Alun suunnitelma: olin aitojen oikealla puolella, ottaisin haltuun oikealla kädellä ennen kakkosta ja samalla kädellä ohjaus kolmoselle, taas haltuun kolmosen jälkeen ja puomille. Toteutus: Eka haltuunotto oli löysä, koska Awa näytti muutenkin vähän poissaolevalta, niin en sitten raaskinut kauheasti pysäytellä tai karjua (tiedän, oon pehmo Cool ) ... No sen seurauksena Awa loikkasi kakkosen jälkeen ysin. Vaihdettiin suoraan koko kakkos-kolmos kohta niin, että pyöräytinkin Awan kakkosen vasemmalta puolelta ympäri ja siitä sitten suoraan kolmonen ja puomi - Jei, toimi!

Kepeille saakka meni hyvin, mutta sitten keppien jälkeen olin tekemässä sylkkäriä ysille, no en kääntänyt Awaa tarpeeksi ennen aitaa ja myöhästyin vielä haltuunotostakin joten Awa bongasi puomin. Awa kävi siis lättäämässä tassut kontaktille ja katto mua maireana, että mä osaan Nauru .

Seuraava ongelma oli 15-putken jälkeen. Ekalla kerralla onnistui nro 16 loistavasti, mutta sitten lähdin ihan pikkiriikkisen liian aikaisin kääntymään puomille, jolloin Awa hyppäsi nron 17 väärinpäin. Kun toistettiin hommaa, niin en saanut millään ohjausta kohdalleen nrolle 16 - aina Awa kääntyi liian aikaisin ja meni aitojen välistä. Kerta vielä ja päätin testata valssia - toimi, vaikka jäikin harmittamaan, etten saanut hommaa toimimaan takarilla, mutta Awan vire oli osin kadoksissa, joten en halunnut jankata sitä sen enempää.

Kokeiltiin vielä kepeillemenoa niin, että jäisinkin aitojen nro 7 ja 16 vasemmalle puolelle. Awa meni aika hanakasti kakkosväliin, joidenkin yritysten jälkeen Jari meni namin kanssa ohjaamaan. Nyt Awa meni oikeaan väliin, mutta ei tajunnut syömiseltään jatkaa pujottelua Silmänisku , joten kokeiltiin vielä niin, että nami oli valmiiksi maassa ekassa keppivälissä. Nyt homma toimi Nauru .

Vire-testing

Neloselle asti meni hyvin, mutta sitten unohdin miten päin vitonen piti mennä ja töksähdettiin. Otettiin alusta ja nyt töksähdettiin seiskalle, Awa ei vain nähnyt koko putkea. Jatkettiin putkelta. Nron 13 kohdalla tehty valssi vähän myöhästyi, mutta saatiin kohta kuitenkin menemään ihan oikein. Tehtiin vielä koko homma uudestaan ja saatiin vähän kokonaisempi suoritus. Olipa kiva vielä illanpäätteeksi tehdä keskittyneenkin Awan kanssa hommia Nauru .