Alku oli aika haastava - lähinnä kepeillemeno. Suunnitelmia oli kaksi: A) Ottaa vastaan kakkosen ja kolmosen välissä, kolmosella vaihtaa valssilla puolta nelosen oikealle puolelle, kääntää samalla neloselle, tiukasti haltuun ja kuljetus kepeille, niin että jäisin samalla itse keppien oikealle puolelle. Ongelma olisi nelkun ja nro 12 väli, joka oli tosi ahdas ja menosta tulisi aika kulmikasta. B) Ottaa vastaan samassa paikassa kuin äsken, lähettää kolmoselle, ohjata nelkulle puolivalssilla ja mennä siis ottamaan samalla vastaan nelosen taakse, siitä kuljetus kepeille ja jäisin itse keppien vasemmalle puolelle. Ongelma olisi vapaa näkyvyys A:lle kepeille kuljetuksen aikana, ja jos (kun) ajoitus menisi pieleen niin mitään kuljetusta ei tarvitsisi edes yrittää... Valkkasin siis suunnitelma A:n. Homma meni ihan ok nelkulle asti, mutta sitten Awa bongasi A:n ja sinnehän se meni.

Pieni neuvottelu Jartsun kanssa ja päädyttiin sittenkin suunnitelmaan B, mutta fiksattiin sitä niin, että tekisinkin valssin juuri ennen keppejä. Eikun testaamaan. Alkuun yritin peruuttamalla aidan ja keppien välin - eihän siitä mitään tullut Silmänisku. Pitäisi siis kuulema juosta vain ihan oikein päin ja tehdä sitten se valssi. Ja siis kokeilemaan. Noniiiin, nyt meni mullekin jakeluun. Ja homma jopa toimi. Ajoituksen kanssa sai olla tarkkana, mutta olipas kätevä ratkaisu!

Muuten rata oli ihan ok. Puomin alasmenossa saa olla tarkkana, Awa kun on alkanut pidentämään huolestuttavasti askelta siinä... Awan vire oli huomattavasti parempi kuin viime viikolla, ja kesti toistoja hyvin Hymy.