Fiukun kanssa ensin keppiharkka. Vähän oli uninen aloitus, mutta puolessa välissä havahtui hommiin ja sitten kepit alkoivat nousemaan ihan hyvällä tahdilla.

Jälki oli n. 80m -> 20m suoraan, mutka oikealle, 15m suoraan, mutka vasemmalle, 25m oikealle ja 30m suoraan. Mutkissa oli paljon namia, muuten vähensin niiden käyttöä. Lopussa oli palkkakippo. Olin kovasti päättänyt tehdä jäljen nurmikentällä niin, etten mene kentän reunan kanssa samaan suuntaan, vaan esim. nurkasta nurkkaan. Kun jälki oli valmis, niin mitäpä muutakaan se oli, kuin reunojen kanssa samassa linjassa 8) - ihmeen urautunutta toimintaa ;) . No, ehkä ensi kerralla...

Fiuku lähti jäljelle hyvin, muutamassa paikassa pyöri hetken, mutta jatkoi sitten ihan oikein. Kaksi ekaa mutkaa meni aika kivuttomasti, kolmannessa piti hakea vähän suuntaa, mutta se löytyi kuitenkin hyvin.

Onskun jälki oli n. 30m, jossa oli yksi mutka oikealle. Mutkassa oli nameja tuplasti. Onsku oli niin intona lähtemään jäljelle, että ei tiennyt oikein miten päin olisi ollut. Neiti Hätähousu kurvasi hurjaa vauhtia eteenpäin, pysyi hyvin kuitenkin jäljellä, vaikka puoliakaan nameista ei kerennyt popsimaan. Sitten yhtäkkiä Onsku singahti oikealle ja hetken jo ihmettelin, että mitä se nyt... Kunnes huomasin mutkan namit, jotka Oona oli sujuvasti ohittanut oikaistessaan kurvissa. Oltiin siis edelleen ihan oikein jäljellä, jei! Loppu meni samalla tahdilla ja loppupalkka löytyi hyvin.

Ollaan yleensä metsässä Oonan kanssa ja siellä maasto hieman hidastaa vauhtia, pitää ottaa ensi kerralla tää asia huomioon =) .

Awa teki intensiivisen tokoharkan. Otettiin ihan sivulletuloja, lyhyitä seuraamisia ja muutama seisominen. Muutama seuraamisharkka tehtiin niin, että Awa oli vuoronperään kytkettynä ja vapaana, jonka jälkeen vasta palkka. Kunnollinen palkkaus oli päivän sana.