Käväistiin Awan kanssa agirankingissa. No joo.. Mietin kovasti mitä siitä pitäisi kommentoida... Rata itsessään oli ihan suoritettavissa, mutta räpellykseksi se kuitenkin meni.

Jälkikäteen mietin, että lähtökohdat olivat Awaa kohtaan vähän epäreilut, jos ajattelee asiaa kahdelta kantilta: 1) Awan kokemattomuus ja 2) Awan agivire. Tilanne oli siis kaikin puolin liikaa Awalle kerralla - halliin tulo oli kunnon shokkihoito: oli meteliä, hässäkkää ja ahdasta. Ja sitten olisi pitänyt vielä sen kaiken päälle osata keskittyä agiin, kun agivire on vasta nupullaan.

Huomasin kyllä tilanteen jo paikanpäällä, mutta en reagoinut tarpeeksi. Tuosta ed.m. yhtälöstä olisi pitänyt ehdottomasti poistaa kokonaan toinen osio, eli vire. Olisi siis pitänyt saada Awalle luottavainen olotila sen kaiken härdellin keskellä esim. palkkaamalla paljon. Nyt palkkasin ainoastaan kontaktien ylösmenot.

Sitten rataan, kuvio suurinpiirtein:

2092990.jpg

Awa varasti lähdössä, kerkesi tulemaan melkein rimaan kiinni, en tiennyt lähtikö aika käyntiin, mutta vein sen silti takaisin. Uusi jättö ja kutsu puomin ja aidan välistä. Awa bongasi puomin, mutta sain käännettyä kakkoselle. Kolmonen vastaisella kädellä ja kääntö & heitto putkeen - heitto oli löysä, samoin Awa ja ei siis menty putkeen, vaan Awa kävi kääntymässä A:n ja puomin välissä. Ei kuitenkaan mennyt kummallekaan!! jei!!

Uudestaan putkeen. Mä vähän hukkasin kartan ja vitoselle tuli aika mutkainen vienti, mutta ei haitannut. Pysäytin puomille ja annoin luvan mennä. Awa lähtikin, mutta ajatukset olivat aivan muualla ja tippui seuraavia askeleita ottaessaan. Uudestaan puomille, pysäytys, palkka ja lupa. Nyt meni hyvin.

Sitten oli vähän parempi pätkä Awalta vireellisesti, eli nrot 7-12. Pysäytin A:n ylösmenolle ja Awa pysähtyikin hyvin, mutta samalla se vähän lässäytti virettä. Alasmeno oli ok. Ohjaus putkelle, jonka Awa lukitsikin hyvin, mutta siitä huolimatta viime tipassa lähti mun mukaan kääntyessäni putkelta pois ja niin Awa jatkoi matkaa puomille. Tehtiin sitten puomi ja palattiin rikospaikalle.

Awa meinasi bongata A:n, mutta sain estettyä ja lähetin putkeen. Awa menikin hienosti oikeaan paikkaan ja sitten mä tein lähempää tuttavuutta maton ja puomin kanssa... Lakosin kuin korttitalo, kun nilkka päätti sanoa hetkellisesti sopparin irti. No, eikun luut kasaan ja jatkamaan.

En siis kerennyt tekemään valssia, enkä persjättöä putken jälkeen, vaan piti turvautua takariin aidalla, onneksi toimi ja loppu menikin ihan suunnitellusti. Joskin oli aika löysää Awan puolesta... Tulos oli 2xkielto, 1xhyl ja 2xkosketus (palkkaus), yliaikaa melkein 23s.

Ensi kerralla voitaisiin sitten yrittää sitä palkkaus-pisteiden ennätystä...