Timo Rannikko kävi kouluttamassa meitä viime lauantaina ja sunnuntaina. Koulutuksen anti oli tosi hyvää, opittiin uusia asioita ja saatiin vahvistusta vanhoille jutuille. Lauantain rata oli seuraavanlainen:

Ekassa versiossa tuli kutos-rima alas ja vieri sen verran pahasti jalkoihin, että keskeytin 8-putken jälkeen. Aloitettiin alusta ja sitten tehtiin useita yrityksiä, jotka kosahtivat väärään päähän nelos-putkea ja yhdessä versiossa käytiin myös kolmos-putken sijasta A:lla. Sitten saatiin aikaiseksi tällainen ihan kelvollinen yritys:

Harkattiin sitten toista versiota nroille 9 ja 10. Eli jaakotuksen pariin. Näitä ollaan jonkun verran viime aikoina harkattu, että tuntuu, että alkaa itse jo taipua. Fiuku ei ole oikein näistä ollut kovin vakuuttunut, siksi yllätyinkin positiivisesti siitä, kuinka hyvin se nyt meni:

Sitten opittiinkin täysin uusi juttu, eli saksalainen (alias polvilumpion murskain Cool)... Ekalla yrityksellä ajauduin umpimähkään aitojen 5 ja 6 väliin ja törmäsin päistikkaa kutosen siivekkeeseen, seurauksena aika mojovat mustelmat polvessa... Opin siis kantapään, tai tässä tapauksessa polven kautta, että ei pidä levittää liikettä liikaa Silmänisku. Sitten homma alkoikin sujua. Videolla on molempien käsien ohjaukset, mutta vasuri tuntui itsestä paremmalta ja silloin jalatkin pysyivät paremmin oikealla linjalla.

Seuraavaksi mietittiin keppejä. Kokeilin jäädä itse Fiukun vasemmalle puolelle ja lähettää kepeille, mutta Fiuku meni järjestäin kolmanteen tai neljänteen väliin. Sitten vasta kun otin namin kanssa haltuun ennen lähettämistä, niin meni oikein. Pitää siis harkata avokulmaa lisää. Tässä vielä lopullinen versio radasta:

Kiitokset Niinalle kuvaamisesta Hymy!