Ensin Awa pääsi kokeilemaan uudestaan viime rankingista rengas-kepit-kohdan. Halusin testata, olisiko Awa mennyt samalla ohjaustavalla kuin Fiuku. Oli siis putki, josta tultiin renkaalle ja rengas syötti vähän ohi kepeiltä. Mä olin sivulla ohjaamassa. Tulos: Awalla oli niin kiire kepeille, että syöksyili renkaasta läpi kaikkialta muualta kuin keskeltä Cool... Joten tehtiin pelkkää rengasta. Kun se oli taas muistissa, niin kokeiltiin taas koko pätkää. Nojoo, ei toiminut. Awa meni muutaman kerran - luultavasti tsägällä - oikein ekaan väliin, mutta useammin jonnekin ihan muualle. Eli oli oikea ratkaisu ottaa vastaan renkaan takana, vaikka ajoitus menikin pieleen.

Muuten päivän teemana oli haltuunotot Silmänisku. Ja eka rata näytti tältä:

Palkkasin kaikissa haltuunotoissa. Putki-rengas-kepit-kohdan otin vastaan renkaan takana ja nyt ajoituskin osui paremmin.

Tokassa kuviossa vaikeuksia tuotti kohdat 1-5 ja 12-14.

Alkua kokeilin ensin niin, että valssasin keppien jälkeen kakkosen oikealle puolelle, haltuun ennen muuria ja kääntö muurin oikealle puolelle, jääden itse sisärinkiin, kuljetus putkelle. Homma muuten ok, mutta Awa kääntyi aina muurilta vasemmalle, jolloin muurin taakse tuli toosi iso mutka... Myös putkeen kuljetus oli haastava, koska iiihana A oli ihan vieressä Pusu. Pieni neuvottelu kanssaharkkaajieni kanssa ja päädyttiin testaamaan hommaa niin, että juoksisinkin kakkosen vasemmalta puolelta. Siten takari kolmosella ja muuri samalla tavalla kuin ekassa versiossa. Ja tadaa! Homma toimi!

Sitten kohta 12-14. Putkesta putkeen meno oli jotenkin tosi hankalaa, Awa kääntyi väkisin keskemmälle rataa, vaikka itse juoksin ulkoreunaa... Kolmannella kerralla sain vähän enemmän etumatkaa nrolla 12 ja se auttoi myös nrolle 13 ja Awa sujahti putkeen vaivatta Hymy. Eka vienti nrolle 14 oli loistava, Awa irtosi hyvin, mutta sitten alkoi ennakoimaan ja tuli helpommin liikkeeseen mukaan. Heti kun maltoin viedä loppuun asti, niin Awa meni hyvin.

Awalla oli aivan mahtava draivi tänään päällä! Mä jouduin ihan oikeasti tekemään töitä! Alkuun mentiinkin sitten ihan mitä sattuu, kun mä jäin kuin nalli kalliolle Awan ampaistessa areenalle Kieli ulkona. Mutta kun pääsin äimistykseni yli, niin saatiin rytmi kohdilleen.