And back in business  .

Awa kävi aloitti agittamisen vajaan kahden kuukauden tauon jälkeen vaatimattomasti rankingissa  . Tuomarina toimi Anu ja rata oli suurinpiirtein seuraavanlainen:

A:n ympäristö tuotti eniten päänvaivaa. Päätinkin kokeilla sylkkäreitä, Awan kanssa kun olisi parasta olla mahdollisimman vähän sen tiellä. Ne toimikin ihan hyvin  .

Ensimmäinen ongelma tuli eteen, kun menin keinulle Awan tueksi, mitä en ollut muistanut rataantutustumisessa, ja kun matkaa jatkettaessa nostin pääni ja katsoin eteeni, niin näin muurin tolpan suoraan juoksulinjalla. Pakkohan se oli kiertää, ja vaikka yritin pitää ohjauksen suoraan putkeen, niin Awa lähti silti liikkeeseen mukaan ja lukitsi putken nro 6... Onneksi se oli niin pitkällä, ettei Awa sentään sinne asti kerennyt,  mutta oikeaa putkea hakiessa meni vähän aikaa.

Sitten viimeinen este oli toinen kompastuskivi. Mun takari edellisellä aidalla oli vähän venähtänyt, enkä kerennyt enää mukaan viimeiselle aidalle... Awa jäi katsomaan mihin jäin ja pasmat meni sekaisin, eikä enää mitenkään käsittänyt, että viimeinen aita tosiaan piti vielä hypätä  , siinä kohtaa itsekultakin pääsi pieni hihitys... No lopulta Awa pompsahti sen kuitenkin .

Lopputulos oli 10vp ja 46,94/44, eli +2,94 - lopputulos siis 12,94.