Awa Pupuliini on sitten mököttänyt koko viikonlopun 8/ ... Heti alkoi vuorojen laskeminen, kun kuuli, että Fiukukin pääsee baanalle taas. Ja niinhän siinä kävi, että Awan matikalla Fiuku on päässyt mukaan kaksi kertaa kun Hän ei ole päässyt kertaakaan - senhän pitäisi olla juuri päinvastoin, nih! Aikaisemmin viikolla tapahtuneitahan ei lasketa. (Jep jep...)

Pupsikka on muuten harvinaisen sinnikäs möksääjä, moniko muu jaksaisi kyräillä kolmatta päivää putkeen? Eilen Fiukun harkkojen jälkeen kuppi meni sitten nurin ja piti vähän selvitellä välejä. Awan rattaat kolahti onneksi paikalleen ilman sen suurempaa draamaa ja nyt on taas kaikki hyvin =) .

Käytiin Awan kanssa vähän tokottelemassa, niin Pupuselle tuli vielä vähän parempi mieli, ettei häntä nyt ihan täysin ole unohdettu ;) . Awa-pieni kun ei nyt ollenkaan tajua, että perjantaina ei tod olisi halunnut olla Fiukun tilalla lekuri-keikalla ja muuten sitten taas mä olen ollut flunssan kourissa, Fiuku on siis ollut yhtälailla tekemättä mitään - lukuunottamatta eilistä pika-agia.

Mutta siis tokoon. Ensin tehtiin ohjattua noutoa. Awalla oli virtaa yli omiin tarpeisiin ja noudot olikin loistavia! Awahan ei ole ollut liikkumattoman lelun tai kapulan perään oikein koskaan, mutta nyt kelpasi ihan mikä vain =) . Tätä täytyy hyödyntää jatkossakin.

Sivulletulot oli seuraavana, eli olin mahdollisimman neutraali, niin että Awa sai hakea itse omin avuin oikean paikan sivulla ja kun se löytyi, niin heitin lelun palkaksi.

Luoksetulon pysähdyksiä puun kiertämisen kautta. Awa lähti kiertämään puuta hyvin, sitten löytyi tooosi hyviä hajuja... Jatkettiin kun taas huomio oli oikeassa paikassa. Muutama pysähdys seisten ja pari suoraa luoksetuloa. Awa teki heti oikein seisomiset ja heitin lelun palkaksi.

Lopuksi seuraamista ja pysähdyksiä häiriöllä. Oltiin siis ruuhka-aikaan kadulla ja väisteltiin ihmisiä ja pysähdeltiin - pitivät meitä varmaan vähän outoina 8) ... Jonkun verran Awaa häiritsi ihmiset, varsinkin jos edessä käveli joku, mutta ei ole makkaran voittanutta ja sain huomion takaisin.