Teemana oli tänään taas putket. Ja mietinkin, että milloinhan tää kolahtaa taas omaan nilkkaan -> onko mulla kohta A- ja putki-hullu koira 8) ?

Eka rata (vaikkakin nelos-putki kokonaisuudessaan oli vähän 'ylempänä', hypyiltä oli siis suora linja putkeen)

2149047.jpg

Keskityttiin lähinnä putkiin ja homma menikin loistavasti. Awa haki osan jo kauempaakin :) . Kepeillä kokeilin ensin valssilla - vekki ennen keppejä, että Awa pääsi kepeille suoraan. Kokeiltiin myös takarilla, eli veto A-linjalta pois ja lähetys kepeille - ekalla Awa meni tokaan väliin, tokalla onnistui.

Toka rata

2149048.jpg

Lentävän, ja hieman hätäisenkin, lähdön seurauksena Awa meni renkaan sivusta. Otettiin alusta, nyt oli ok. Keinulta Awa pompsahti kesken pois. Otettiin uudestaan ja oli ok. Putki-hommelit meni nappiin. 11-aidan pyöritys oli kulmikas, mutta ok - otin haltuun ennen aitaa, Awa reagoi vähän myöhässä ja lopputulos oli kulmikas.

Kolmas rata

2149050.jpg

Aloitettiin kolmosesta ja ratapätkä loppuun meni hyvin. Sitten palattiin renkaalle ja keinulle. Toistin näitä joitakin kertoja, kerran Awa meni renkaan sivusta, taas oman hätäisen ohjauksen takia. Keinulle tuli varmuutta selvästi toistojen myötä, viimeiset oli jo aika vauhdikkaita. Awalle oli kivampaa kun tulin perässä keinulle, kun olin edellä, niin loppui usko kesken ja selvästi mietti, että pitäisikö hypätä kesken pois.

Tänään oli tosi hyvä harkka, maltoin pitää kunkin jakson ajallisesti lyhyenä ja Awalle jäi selkeästi joka kerta fiilis, että olisi voinut jatkaa vielä vähän =) .

Saatiin vielä ihailla nuorta lempeä, kun kyyhkyläiset Awa ja Justus söpöstelivät hallin reunalla Jasmin harkkavuorojen aikana, oi ;) ... Olivat siis vierivieressä paikkamakuussa ihan omasta vapaasta tahdosta :) .