Pakko tuulettaa heti alkuun --> AWA NOUSI KAKKOSIIN!!!! WUHUU!!!

Tuomarina toimi Marjo Heino. Ekana oli hyppäri. Rata oli ihan ok, vaikkakaan ei mikään läpijuoksu. Onneksi oli pari samantyyppistä kohtaa, kuin mitä oltiin just torstaina harkattu  - uskalsin sitten tehdä ohjaussuunnitelmaan mm. persjätön, mitä en yleensä harrasta, koska koira jää siinä selän taakse. Niitä pitäisi tehdä kyllä enemmän, koska Awan mielestä ne on jotenkin tosi hauskoja .

Persjättö tuli siis tehtyä heti alkupäässä, ihan hitusen se myöhästyi, mutta Awa taipui kuitenkin hyvin. Sitten Awa saikin kuutos-vaihteen päälle ja mä meinasin jäädä kuin nalli kalliolle . Kuutos-aidan jälkeinen kääntö myöhästyi vähän ja Awa kerkesi bongaamaan kepit, mutta kääntyi kuitenkin mukaan - phuuh.

Loppupäässä rataa meinasin vielä juosta Awan kanssa yhteen, kun mutkassa unohtui ohjaava käsi. Tällaista kääntöä oltiin just harkattu ja idea oli heittää koiranpuoleisella kädellä hypylle ja leikata takana, vaihtaen samalla kääntäväksi kädeksi vastainen. Harkoissahan kääntävä käsi tuli liian pian mukaan, joten nyt muistin odottaa sen kanssa, mutta unohdin sen sitten kokonaan  ... Onneksi Awa kuitenkin kääntyi, eikä saatu kosketuksesta viitosta...

Vielä viimeinen virheen-metsästys-yritys oli kolmanneksi viimeisellä aidalla -> meinasin kääntää Awan liian aikaisin mutkaan ja samalla ohi aidasta, huomasin onneksi tämän viime tipassa ja sain kurotettua sen verran + onneksi Awa osaa nykyään jo lukea rataa... Awa siis suoritti aidan oikein ja päästiin maaliin nolla plakkarissa! Huh huh...

Tulos oli siis nolla, ajalla 33,59/45 eli -11,41, sijoitus 4.

Toka rata oli agirata. Rata oli aika kiemura, mm. kepeillemeno nostatti niskakarvoja hieman pystyyn ...

Olin aika varma, että oltiin saatu vitska A:n alastulosta, mikä ehkä oli ihan hyvä juttu, koska nyt maltoin kääntää Awan kepeille kunnolla. Tosin Awa taas luki rataa itse tosi hyvin ja bongasi kepit hitusen ennen kuin ns. sai luvan. Meni kuitenkin tosi hienosti oikein sisään ja jatkoi pujottelua. Multa meinasi lopsahtaa leuka maahan asti, kun näin tuon  - ei olla mitenkään ihmeemmin harkattu tällaista, ja olin vielä sivusuunnassa aika kaukana Awasta.

Keinu otettiin varmasti ja sitten myös vähän hitaahkosti. Sitten putkeen ja aita-vääntö, jossa mulla meni jotenkin suuntavaisto ihan sekasin. Meinasin juosta kahta siivekettä päin  ... Sain ne kuitenkin väistettyä ja vieläpä häiritsemättä Awaa  . Loppu menikin hyvin.

Maalissa kuulin, että se oli nolla! Herttinen!! Aika oli 36,74/47, eli -10,26 ja sijoitus 2. JA  SE NOUSU KAKKOSIIN!!!!!!