Kovasti pohdin tässä että mitähän mahdettiin tehdä Cool. Mutta sitten jostain mielen syövereistä alkaa pulppuamaan muistikuvia -- mähän kokeilin miltä Awan poikakaverin, Justun kartturina tuntui olla Nauru.

Meillä oli lyhyttä teknistä pätkää. Ihan suoritettavissa oleva homma, mutta jostain syystä se nyt ei mennyt ihan putkeen Kieli ulkona. Justu lähti hyvin mun mukaan, vaikka olikin vähän äimistynyt. Mä taas unohdin, että Justu on The Juna, vaikka niiiin paljon olen sitä Minnalle hokenut, että olisi luullut olevan muistissa.. Ha, ei ollut Silmänisku.

Eka testi meni siis vähän pipariksi. Tokalla kerralla alkoi jo homma luonnistumaan. Lopulta saatiin ihan ok ratapätkä. Ja Justukin sai kuulla olevansa hieno tyttö, kun otti mallikelpoisesti A:n ylösmenon. Varmasti oli kehu mieleinen poitsulle *nauraa kippurassa...*.

No sitten Awan vuki. Muuta en muista koko radasta, kuin että mutkassa vedin suotta Awaa itseäni vasten (koska muka ei olisi kääntynyt muuten Cool), olisin kuulema voinut ihan hyvin juosta samaan suuntaan kuin Awa. Testattiin homma uudella versiolla ja joo, toimi Hymy.