Nyt on sitten Awan toko-ura aloitettu =) . Luokka oli siis ALO ja tuomarina Kari Kielo.

Kehääntulotarkastus oli ihan ok.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pisteet:

1. Luoksepäästävyys 9 -> Pistevähennys tuli Awan varautuneisuudesta.

2. Paikkamakuu 2min. 10 -> En kerennyt vastaamaan mitään liikkeenohjaajan "oletko valmis"-kysymykseen kun jo kuului "käsky". Awa katseli ihan minne sattuu, joten karjaisin oikein kunnolla "maahan" ;) … Awa meni vähän valuen, mutta meni kuitenkin. Toisella kentällä oli vähän turhan isoa häiriötä (luoksetulon pysäytyksiä jne), sain vähän lisäjännitystä, että pysyykö Awa vai ei, pysyi kuitenkin hyvin – huh.

AwaLuoksep%C3%A4%C3%A4st%C3%A4vyysJaPaik

 

Muutama koira ennen omaa vuoroa leikitin Awaa lelulla, testailin vähän virettä. Oli ihan ok, ihan vähän vaisu. Sitten annoin Awan olla rauhassa ja oli tarkoitus edellisen koiran aikana nostaa virettä taas (lue: yrittää nostaa). Sitten yhtäkkiä huomattiin, että edellinen koira olikin keskeyttänyt heti paikkamakuuseen ja meidän olisi pitänyt olla jo menossa kehään! Hihkaisin sitten, että hetki menee, pliis… Koska ei ollut hajuakaan, onko näin luvallista tehdä, niin virittelyt jäi kyllä aika pikaisiksi, enkä saanut Awaa ihan hereille ennen kehään menoa. Huoh.

 

3. Seuraaminen kytkettynä 9 -> Perusasennot oli vinoja.     

AwaHihnassaSeuraa.jpg 

 

4. Seuraaminen vapaana 7 -> Vire laski loppua kohden kuin lehmänhäntä ja perusasennot oli mitä oli.

AwaSeuraaVapaa.jpg

 

5. Liikkeestä maahan 7,5 -> Hain Awan kontaktia kauan ennen liikettä, liikkurin kanssa oli vähän kommunikaatio-ongelmia, kun en enää tiennyt, että oltiinko jo siinä vaiheessa, että mun piti enää nyökätä vai ei. Katsoin tuomaria ja liikkuria ja molemmat näytti siltä että odottivat ainoastaan mun nyökkäystä. No, sain Awaan kontaktin ja nyökkäsin, liikkuri avasi suunsa ja minä lähdin. Sitten äkkäsin, että liikkuri kysyikin että oletko valmis – käääk. Mutta korjasi samaan hengenvetoon, että liikkeelle mars. Huh. Ei hajuakaan mitä siinä tapahtui ;) … Maahanmeno oli Awamainen, jäi ensin seisomaan – yritin vilasta taakse, että menikö se, mutta olin sen verran kaukana, etten voinut enää kääntyä tarpeeksi ja samalla kuulinkin kahahduksen -> Awa oli laskeutunut, jee! Istumaannousuun tarvitsi kaksi käskyä.

AwaMaahan.jpg

 

6. Luoksetulo 8 -> Sivulletulossa jäi seisomaan, toisella käskyllä jäi vinoon ja meni puolimakaavaan asentoon.

AwaLuoksetulo.jpg

 

7. Liikkeestä seisominen 9 ->Seuraamis-osuus oli huono, en nähnyt koko koiraa, äänistä päättelin, että se kuitenkin oli suurin piirtein vielä mukana… Muu liike oli hyvä.

AwaMaahan.jpg

 

8. Hyppy 8,5 -> Lopun perusasento oli huono ja hidas, mutta muuten ok.

AwaHyppy.jpg

 

9. Kokonaisvaikutus 8,5 -> Vähän skarpimpaa saisi kuulemma olla ;) …

 

Kokonaispisteet 167,5 eli ykkös-tulos, jee! Voidaan siis siirtyä seuraavaan luokkaan, eli AVOon ja taidetaan se myös tehdä =) , seuraaviin kisoihin mennään kuitenkin vasta ensi vuoden puolella :) ... Sijoitus oli 7/15.

Olen todella tyytyväinen Awan saamiin pisteisiin, tuolla menolla en olisi ihan uskonut meidän yltävän yli 160 pisteeseen. Onneksi taas videointi on keksitty ja pätkät nähtyäni ei se nyt ihan niin haahuilua ollutkaan, kuin miltä musta tuntui =) .

 

Päivän kohokohta oli kuitenkin Awan joukkueen piirimestaruuskulta! Jiihaa!! Mukana joukkueessa oli Kaisa & Toivo, Riikka & Taika, Leila & Syna ja Elina & Miina.

 

Nyt pieni tokotauko, pitää vähän pohtia jatkoa: esim. nyt olen vain nyökännyt kun olen valmis, mutta siihen voisi liittää jonkun sanan, joka olisi samalla Awalle pieni motivaattori. Vireen pysymistä koko kisan ajan pitää myös alkaa työstämään.