Päivä oli taas niin upea, että uloshan sitä oli mentävä. Hauvelit saivat taas kukin oman laatuaikansa.

Awa aloitti tokolla. Tuli jostain sellainen hassu ajatus päähän, että pitäisiköhän yrittää saada liikkeet siihen kuntoon, että rankingiin asti uskaltautuisi parin viikon päästä... Paikkamakuu meillä on vähän vaiheessa, eli sitä harkattiin ensin. Paikalleenjäänti oli viimeksi ongelma, eli aloitin jättämällä Awan maahan ja palasin muutaman metrin päästä palkkaamaan. Tätä toistin muutaman kerran niin, että matka oli joka kerta hieman edellistä pidempi. Harkka onnistui hyvin, ehkä se tästä. Kauhean herkkä Awa on kaikelle häiriölle ja häiriöttömyydelle...

Sitten otettiin seuraamisen maahanmenoa, joka sekin oli parempi kuin viimeksi. Nyt oli jo vähän vauhtiakin ja asento oli suora. Seuraamisen seisominen tuntuu olevan Awan lemppari -- onkohan näytelmätreeneillä mitään tekemistä tän kanssa ;) ... Lopuksi kierrettiin vähän puita ja tehtiin sylikääntöjä agia ajatellen.

Fiukun kanssa jatkettiin kaukoja ja namipalkkaa takana. Fiun nupissa raksuttaa kovasti, että mitähän mahdan hakea, mutta kyllä se sieltä pikkuhiljaa alkaa löytymään. Sitten tehtiin muutama seuraamisen istuminen, maahanmeno ja seisominen.

Onsku pääsi taas jäljelle. Nyt tein pidemmän, mutta silti Oona oli sitä mieltä, että voisi olla vieläkin pidempi. Onsku ei meinannut millään tulla metsästä pois, kun olisi halunnut vain jatkaa ja jatkaa ;) . Hassu pikku Karvakasa.

Illalla oli vielä Fiukun ja Awan agiharkat.

Fiukkis oli ensin. Fiu tuntuu nyt tosi hyvältä, ollaan pitkästä aikaa päästy harkkaamaan ihan tavoitteellisesti ilman loukkaantumisia (koputan puuta), ja tulos näkyy. Rata oli hauska ja haastava. Suoria putkia oli kaksi peräkanaa ja ne aiheuttivat hieman päänvaivaa, koska Fiun mielestä ne tietenkin olisi pitänyt myös suorittaa peräkanaa. Kokeiltiin useita erilaisia tapoja vetää Fiu ensimmäisen putken jälkeen oikeaan suuntaan, siis ei sinne seuraavaan putkeen ;) ja päädyttiin siihen, että meille sopivinta on hakea Fiu niin läheltä putken päätä kuin mahdollista. Kaiken kaikkiaan ihan onnistuneet harkat :) .

Awan vuoro tuli sitten seuraavaksi. Tehtiin hieman helpotettua versiota Fiukun radasta. Vauhti oli hyvä tänään, mutta jotenkin tuntuu, että Awalla tulee samalla vauhtisokeus ja putkinäkö, eli ohjautuu helposti ohi esteiden. Mutta en valita =) , vauhti on aina hyvä asia, muut asiat lutviutuu sitten taas sitä mukaa, kun saadaan yhdessä ja erikseen varmuutta. Päivän Heureka oli "mersu-kuvion" ohjaus, eli Awa ohjautuu ympyrälle paljon paremmin, kun ohjaan sitä vastaisella kädellä. Niin pöntöltä kuin se itsestä tuntuukin, niin oli oikein toimiva ratkaisu. Pitääpi yrittää muistaa se. Ja toinen juttu on mun käskytys. Eli kuulema vähemmän "tänne"-käskyjä ja enemmän estekäskyjä. Jep jep, kuulostaa helpolta eikö ;) ?