Ekana oli hyppyrata, jonka tuomarina toimi Harri Huittinen. Rata oli tosi kiva ja niin kuin tuomari puhuttelussa totesi -> "tämän suoremmaksi sitä ei saa"  .

Fiukkis pääsi pitkästä aikaa kisaamaan. Radan hankalimmat paikat oli meille ne pari käännöstä  - rima kun tippuu aika vikkelään, jos teen jotain epämääräistä.

Fiu, hr, 5vp

Rata siis meni varsin  mallikkaasti. Fiukkis oli loistavasti kuulolla ja piti päänsä läjässä. Keppien jälkeen mä ajauduin ihan hitusen liian pitkälle ja käännyin vielä samalla - rima alas, koska Fiukulle tuli kiire perään. On se niin tarkka... Tulos siis 5vp, ajalla 28,80/43 ja sijoitus 9.

Toka rata oli agirata ja tuomarina oli Anne Huittinen. Rata oli edelleen ihan ok, mutta vähän enempi joutui kyllä jo töihin.

Nelkun jälkeen tuli hieman improvisoitua, koska olikin yllättäen liikaa aikaa - mun piti tehdä valssi, mutta olisin ajautunut suoraan Fiun linjalle, joten jäin tekemään sylkkäriä. Onneksi toimi . Sitten meni pätkä nappiin, kunnes takasuoralla Fiu sai mielettömän kirin, enkä kerennyt oikeaan takanurkkaan mukaan - lisäksi vielä käännyin turhan aikaisin seuraavaan suuntaan ja Fiukkis tuli aivan karvaa hipoen takanurkan aidan ohi. Ei jääty korjaamaan (hyl).

Putki-kepit ok. Ja taas pieni ajattelematon vedätys - rima alas. Sitten taas putki-aita-putki ok. Ja taas oli muka kiire johonkin -> en ottanut Fiukua niin hyvin haltuun, kuin oli tarkoitus ja se kostautui aidan jälkeen, kun Fiukkis ajautui kepeille. Räpellettiin sitten loppuun. Elikkäs siis tuloksena hyl, ajalla 36,63/49.

Fiu, agirata, hyl

Olipas mahtavaa kisata pitkästä aikaa Fiukun kanssa . Molempien fiilis oli rento ja vapautunut. En sitten tiedä, olenko jo tottunut Awan tyyliin, joka siis työskentelee kauempana kuin Fiu ja näin ollen mulla ei ole ihan niin kiire joka paikkaan, vai oliko Fiukkis saanut jostain uuden vaihteen, mutta herttileeri, kovaa se meni . Hiki tuli . Ja kivaa oli .