1244140335_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rata oli hauska, niinkuin kuvasta näkyy Nauru. Kelikin oli ihan ok, ainakin Awa tykkäsi, sataa tihutti siis enemmän ja vähemmän kokoajan.

Ensimmäinen kämmi tuli heti nelkun jälkeen - mun siis piti tulla ottamaan vastaan nelkun taakse ja kääntää siitä vitoselle. Alku oli kuitenkin niin vauhdikas, että mulla meni pasmat täysin sekaisin, enkä saanut putkien välissä jalkoja liikenteeseen tarpeeksi nopeasti, jolloin melkein törmättiin nelkun ja vitosen välissä, Awa ketteränä Silmänisku kerkesi onneksi väistämään. Kokeiltiin kuitenkin vielä valssilla puolen vaihtoa aitojen vasemmalle puolella ja takaaleikkausta A:lla. Oli ihan ok, mutta itse suosin mieluummin mahdollisimman yksinkertaista ohjausta. Kokeiltiin siis vielä uusiksi alkuperäistä versiota, nyt oikean ajoituksen kanssa ja saatiinhan se onnistumaan.

Kepeille asti jatkui hyvin, mutta sitten Awa paukkasi tokaan väliin. Mulla jotenkin kääntyi kroppa liian aikaisin menosuuntaan ja vedin sitten Awan mukanani. Kokeiltiin uusiksi pienen kaarron kautta - onnistui, vaikkakin kaarto, eli helpotus jäikin vähän kaivertamaan Silmänisku.

Lopussa ei ollutkaan sitten ongelmia, joten palattiin kepeille. Kokeiltiin vielä kepeillemenoa niin, että veisin suoraan ekaan väliin ja vastainen olisi mukana viennissä - Awa meni oikein Nauru.

Tosi hyvät harkat ja nyt odotellaan hyvillä mielin lauantain kisoja Hymy.