Siskoni Nora halusi pienen näytöksen tokosta, koska on nyt pienen suloisen sheltti-pennun onnellinen omistaja  ja toko olisi harkka-listalla ensimmäisenä. No me sitten Fiukun kanssa tuumasta toimeen, saatiinhan päivän harkka siihen samalla .

Seuraamisessa Fiu edisti taas, oli niiin innoissaan. Siirtymiset, vauhdin vaihdot ja kulmat oli ok. Seuraamisesta maahan oli unohtunut ahkerasti harkatun istumisen takia - Fiu tarjosi siis istumista hanakasti. Saatiin kuitenkin lopulta avuilla onnistumaan. Seuraamisesta seiso oli ok, paitsi että liikkui mun mukana, kun palasin takaisin.

ALO-luokan sivulletulo oli hanskassa . Sitten vielä liikkeestä seiso ja maahan. Seisomisen sijasta meni aina istumaan *pyörtyy*. Ei oo ikuna tehny tätä.. Voi eiii... No, pitää toivoa, että oli vain hetkellinen mielenhäiriö... Maahanmeno oli ok.

Nora halusi vielä itsekin kokeilla Fiukun kanssa tokottelua . Seuraaminen oli ok, Fiukkis oli oikein skarppina. Mutkissa oli pientä epäselvyyttä suunnasta, mutta kun tehtiin sitten vain pelkkää kääntymistä, niin Nora & Fiu löysi yhteisen sävelen . Sitten vielä muutama kaukokäsky. Fiukkis ei oikein ymmärtänyt, vaikka Nora käskytti ihan oikein. Mutta kun ei oikein yhdistänyt, oli sen verran omituinen tilanne . Saatiin kaikki vaihdot lopulta onnistumaan, ja vielä ilman etenemistä .