Ensin otettiin taas hyppysuoraa, homma menee jo rutiinilla. Sitten harkattiin merkkiä. Kokeilin kierrättämällä - alkuun Fiuku ei meinannut millään rauhoittua keskittymään mistä oli kyse, kun kuitenkin oli ne agiesteet ja kaikki ihan vieressä Cool ! (Tosiasiassa agiesteistä oli aidat ja kepit hallin toisessa päässä ja me oltiin sen yhden merkin kanssa toisessa päässä, mutta minkäs sitä innolleen mahtaa Silmänisku ...) Fiuku tähyili niin kaipaavasti kepeille kokoajan, ettei hommasta meinannut tulla mitään. No käveleskeltiin ympäriinsä vähän aikaa ja Fiukun kierrokset alkoi laskemaan lupaavasti. Sitten saatiinkin ihan hyviä merkillemenoja aikaiseksi Hymy .

Seuraavaksi kepeille. Harkattiin taas kiertokulmaa. Ei muka millään taipunut ekaan väliin, joten taiteilin siivekkeistä hieman tulppaa ja johan alkoi sujumaan. Lisäksi kokeilin namin heittoa palkaksi, jotta olisi pujotellut loppuun asti, koska tuli aika herkästi mun luo toiseksi viimeisestä välistä, jos olin liikaa takana. 

Sitten taas toko-tauko, tehtiin ohjattua noutoa. Homma oli ok. Seuraavaksi pari ruutua. Eka oli taas vähän nihkeä - tällä kertaa syynä oli A, joka oli matkan varrella ja olisi Fiukun mielestä ollut niin paljon kiinnostavampi, ei kuitenkaan mennyt sinne, mutta ei mennyt minnekään muuallekaan Kieli ulkona . Uusi lähetys ja alun epävarman lähdön jälkeen oli ok. Toinen lähetys oli jo varmempi.

Viimeiseksi puomi. Tehtiin neljä kertaa. Osin oli hieman vaappuvaa meno, ei onneksi rynninyt mitenkään. Mutta palataan tämän osilta vielä beibi-puomi-harjoituksiin.